- 1,406
- 1,503
- 113
4 asisti kaldı
Paylas bı replay boşver sporu aqÖlme eşşeğim 4 asist 1 ribaund puhaha 😁
Kalmadı replay oynamadım eski replayler var atim izle kendine 🤣🤣🤣Paylas bı replay boşver sporu aq
İmkansız 4asist 20 sayı 11 ribaund olmuş yuhhOlacak gibi dost ✔ neden olmasın
Millet şimdi güncel sanar dm atar diye sildim 7 k basmıştim 14 değil herkesin dönem dönem şanslı olduğu anlar oluyor dost kimse aylar boyunca kayıp yaşamıyor şuan mesela senin için işler yolunda gidiyor olabilir ama bu her zaman kazanacagin anlamina gelmiyor tıpkı her zaman kaybedecegin anlamına gelmediği gibi@AllanSaintMaximin neden kaldırdın izledim ama sen 14 bin lira vuracak cesareti nerden buldun onu anlamadım replay sana aitse bol kazançlar 😁😁
bi taç fazla atsa 150k alıyomuşsunMillet şimdi güncel sanar dm atar diye sildim 7 k basmıştim 14 değil herkesin dönem dönem şanslı olduğu anlar oluyor dost kimse aylar boyunca kayıp yaşamıyor şuan mesela senin için işler yolunda gidiyor olabilir ama bu her zaman kazanacagin anlamina gelmiyor tıpkı her zaman kaybedecegin anlamına gelmediği gibi
Aynen haklısın çok iyi söyledin 👏Millet şimdi güncel sanar dm atar diye sildim 7 k basmıştim 14 değil herkesin dönem dönem şanslı olduğu anlar oluyor dost kimse aylar boyunca kayıp yaşamıyor şuan mesela senin için işler yolunda gidiyor olabilir ama bu her zaman kazanacagin anlamina gelmiyor tıpkı her zaman kaybedecegin anlamına gelmediği gibi
Hakkat mi lan ona dikkat etmemiştimbi taç fazla atsa 150k alıyomuşsun
hadi şimdi gece gece bunu düşünHakkat mi lan ona dikkat etmemiştim
Yok la ben takılmam öyle şeylere para bu geliyor gidiyor benim derdim o değil benim derdim bu illetten kurtulmak 2-3 ay sonra komple inşallah hayatımdan çıkacak benim hiç bir zaman kumardan zengin olma gibi bi hayalim olmadıhadi şimdi gece gece bunu düşün![]()
Kral ben 3 4 günde 150 k aldım ama en fazla 30 40 k gitti valla gerisini artık kendim ne yaptıysam yaptım anlamişko 😁Hakkat mi lan ona dikkat etmemiştim
Kanka istersen 500 k kazan asıl kumarı bıraktığın zaman kazanirsin buna emin ol kumar oynadığın surece hiç bir zaman kazanamazsin sadece kazandığını zannedersinKral ben 3 4 günde 150 k aldım ama en fazla 30 40 k gitti valla gerisini artık kendim ne yaptıysam yaptım anlamişko 😁
Neyse boşver konu uzamasın Cebrail ve mikail 😁Kanka istersen 500 k kazan asıl kumarı bıraktığın zaman kazanirsin buna emin ol kumar oynadığın surece hiç bir zaman kazanamazsin sadece kazandığını zannedersin
Ateşle bı 500 de kapatak hadi boş yere mi nasihat veriyoruz 2 saattirNeyse boşver konu uzamasın Cebrail ve mikail 😁
Metın nerdeYok la ben takılmam öyle şeylere para bu geliyor gidiyor benim derdim o değil benim derdim bu illetten kurtulmak 2-3 ay sonra komple inşallah hayatımdan çıkacak benim hiç bir zaman kumardan zengin olma gibi bi hayalim olmadı
Paralarını sayiyordurMetın nerde