Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Az Alkmaar Yener - MS1

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Bence kayırma şundan dolayı çıktı gs fb karsı bır karar verırsen senı hemen afaroz edıyolar hakemlıkten adamlarda korkusuna karsı takımlada düdük çalamıyor böle patladı olay
La iyide bende diyorum ki gs adana maçında en kör skor 6 0 olur. Mertens gavatının onu yapmasına ne hacet. Bunlar bunu yapınca millet deliye dönüyor zaten. Yoksa ligde Fb Gs yarışacakta diğerleri nal toplayacak

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
22,238
113
La iyide bende diyorum ki gs adana maçında en kör skor 6 0 olur. Mertens gavatının onu yapmasına ne hacet. Bunlar bunu yapınca millet deliye dönüyor zaten. Yoksa ligde Fb Gs yarışacakta diğerleri nal toplayacak
Futbolcuya neden yaptın diyemezsin o ankı heycan adralınle herseyı yapar gol ıcın sen var hakemı neden cagırmıyorsun hakemi izle dıye

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Futbolcuya neden yaptın diyemezsin o ankı heycan adralınle herseyı yapar gol ıcın sen var hakemı neden cagırmıyorsun hakemi izle dıye
Köpek gibi yönetici kavgası sürdüğü sürece orta yol bulunmayacak eskiden cem deda vardı takım farketmeden her taraftar sövüyordu çünkü herkesi doğruyordu şimd oda yok

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
6,669
113
Turkiyede ligde olsa bu maç hakem bir kırmızı bir penaltı verir hallaederdi gs alırdı

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
6,669
113
En nesryi bile osimhendenn iyi çıktı amqi ben ona şaşırıyorum 😀😀😆

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,156
3,068
113
En nesryi bile osimhendenn iyi çıktı amqi ben ona şaşırıyorum 😀😀😆
El nesry zaten iyi oyuncuydu bosunami araplar para yağdırdı da vermediler herif makine çıktı ... Her maçta kafa golü atmak nedir ya hele anderlece bugün attığı penaltı noktasından köşeye fasollu kafa ))

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
6,669
113
Morata+penaltimsen topla icardi etmez gsli kardeşlerim

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,035
4,611
113
Var çıktı çıkalı verilmiş en net yanlış penaltı kesinlikle bu
Bunu görmeyen göremeyen görmek istemeyen VAR da kimse varsa topunun ..

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,492
113
Galatasaray bu gece hakemin yanlış kararları yüzünden kaybetmiştir. Az Alkmaar deplasmanında Galatasaray bu eksikler ile iyi direndi fark daha da açılabilirdi. Okan Burugun söylediği gibi kötü bir geceydi. Galatasaray’ın içeride en az 3 farklı kazanıp tur atlayacağını düşünüyorum. Hollanda takımları erkenden bulunacak 2 gol ile çabuk dağılabiliyorlar. Galatasaray içeride 5-1 gibi farklı bir skorla kazanıp turu atlar. Türkiye’nin en büyük kulubu Galatasaray’a Türkiye’deki maç için bol şans diliyorum.