Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Az Alkmaar Yener - MS1

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Teşekkürler @Faga
Sayende sağlam kazandım
Seni dinledim ve babamın tarlayı satıp Alkmaar'a bastım.

Sonuç; Babam gelen parayı yine tarlaya yatırdı. Artık 1 yerine 2 tarlamız var.
Sayende en nefret ettiğim iş olan tarla işi bundan sonra 2 katına çıktı. Bu yaptığın iyiliği ömrüm boyunca unutmıcam

Teşekkürler :D:D:D
Traktör yada eşşek al parayla

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,197
6,698
113
Aga az nin alacağı bariz açıktı gs hiç güzel top oynamıyorki ne zamandır az genç ve dinamik takım gsnin forvet hattı dışında geri kalan bölgeleri çöp
Not: şimdi bazılar fb li diyecek takım tutmuyorum

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Fener Avrupa kupasını alırsa bjk şampiyon olur
GS tur atlarsa evinde. Fener şampiyon kesin net bilgidir.

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,892
12,178
113
Aga az nin alacağı bariz açıktı gs hiç güzel top oynamıyorki ne zamandır az genç ve dinamik takım gsnin forvet hattı dışında geri kalan bölgeleri çöp
Not: şimdi bazılar fb li diyecek takım tutmuyorum
fb li

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Ne güzel bir dua mübarek gunde haydi insallah
Ama fener bugun cok saglamdi
Yav tamam hani kendi mevkisinin en önemli 3 oyuncusu yani Davinson, torreira ve osimhen yoktu eyvallah da şu takımdan 4 yenilmez. Git full defans yap ikinci maç zaten evinde ve cezalı oyuncuların da dönüyor. Ne gerek var atak oynamaya. Adamlar zaten çivi gibi hepsi seri oynuyorlar iyi koşuyorlar. Berkan gibi ayaksız bir adamı sol stoper olarak oynatio Allah'ım kendimi öldürecem şimdi düşündükçe fenalık geliyor

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Okan buruk istifa
SAÇ öyle güzel bir yorum yapmış ki. Aynen dediği şu Türkiye liginde 3 sene önce yabancı hakem maç yönetiyor olsaydı bugün Okan buruk diye bir teknik direktör yoktu demiş. Kadro kalitesi yüksek gsnin ama oyun yok derinlik yok taktik yok. Ben yalan konuşmam gram üzülmedim seni tenzih ederek söylüyorum dost hayatımda ilk defa Avrupa'da gs desteklemedim belki insanlar uyanır belki ligde neler oluyor görünür

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
SAÇ öyle güzel bir yorum yapmış ki. Aynen dediği şu Türkiye liginde 3 sene önce yabancı hakem maç yönetiyor olsaydı bugün Okan buruk diye bir teknik direktör yoktu demiş. Kadro kalitesi yüksek gsnin ama oyun yok derinlik yok taktik yok. Ben yalan konuşmam gram üzülmedim seni tenzih ederek söylüyorum dost hayatımda ilk defa Avrupa'da gs desteklemedim belki insanlar uyanır belki ligde neler oluyor görünür
Hacı geçen de dedim lig tamamen düzmece. Lig asla bir kıstas değil başarı için. Rigas, Malmo, Prag, Kopenhag, alkmaar ve daha nicesi. Böyle takımlara domalan adam kalkıp bide kupayı kazanmak istiyoruz diyor. Yabancı hakeme de gerek yok bjk de yarışın içinde olsaydı şu son 3 senede çoktan yolcu olmuştu. Ona verilen kadrolar ve transfer bütçeleri bu ligde belki de hiçbir hocaya verilmemiştir ama her Avrupa maçında fark yiyiyor