Dayı kendi şansına oyna onun bu un dediğine bakma onlar bukadar müneccim olsaydı saten şimdi miamide tatildeydi cevap yazamazdi sen kendi bildiğini veya içinden geleni oyna sonra üzülme birdurum yaşanırsa10k basmayı düşünüyordum
Dayı kendi şansına oyna onun bu un dediğine bakma onlar bukadar müneccim olsaydı saten şimdi miamide tatildeydi cevap yazamazdi sen kendi bildiğini veya içinden geleni oyna sonra üzülme birdurum yaşanırsa10k basmayı düşünüyordum
Onun bunun dediği değil reis sabah düşündüm alkmar a 10k basmayı rahat yenecek gibi geliyorDayı kendi şansına oyna onun bu un dediğine bakma onlar bukadar müneccim olsaydı saten şimdi miamide tatildeydi cevap yazamazdi sen kendi bildiğini veya içinden geleni oyna sonra üzülme birdurum yaşanırsa
Babanın artık 3 tarlası varÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ekli dosyayı görüntüle 723970
Maç 3-3 oldu Sen diyorsun babalar sözünü tutarBabalar sözünü tutar
Gecnıs olsun1,95 orandan yapıştırdık bakalım.
Ne güzel bir dua mübarek gunde haydi insallahMourinho Okan buruk hocama 4 atsın da kurtarsın bizi bu eziyetten
Kardan zarar oldu saolsun almaar iyi kazandırdı bugün köpegi olsun son kuponum daGecnıs olsun
Güle güle harca reıs yarın 14 şubatKardan zarar oldu saolsun almaar iyi kazandırdı bugün köpegi olsun son kuponum da
BugünGüle güle harca reıs yarın 14 şubat
Monata oyundan çıkarken okana ne dedi..?okanin surat bı anda degistiMourinho Okan buruk hocama 4 atsın da kurtarsın bizi bu eziyetten