- 9,988
- 6,626
- 113
Anderlecht-fb kg banko mesela fb defansta topçu yok
Burda önceki maçların bir önemi yok tecrübeli olan mücadele eden kazanır. Açık ara favori galatasarayKnkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilim
genelde biri böyle diyince rahat bir şekilde tam tersi oluyorÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ekli dosyayı görüntüle 723970
Az Alkmaar değil mi Mahocuğum. 🤔🤪İnşallah 5 yer
Banko GalatasarayAvrupdda farklı mı oynuyor 😀😀😀🤣🤣😀🤣 ahey ahey ahey
GalatasarayAz Alkmaar değil mi Mahocuğum. 🤔🤪
ttotenhama sen attın 3 golu +5 6 net golu sen kaçırdın heraldeNereye farklı oynuyor bilader o kadar kolay fikstür de zar zor çıktılar az alkmar en az 2 gol atar
Kıyaslanamaz hiçbir maç ya.ttotenhama sen attın 3 golu +5 6 net golu sen kaçırdın heralde
Agacım sende bukalemun gibisin 2 dakikada fikrin degisiyo 🤣🤣Galatasaray
Yazdığın şey ağır tahrik içerse de cevabımı terbiyem ölçüsünde vereceğim ben az alkmarın kazanacağını düşünüyorum ama umarım Galatasaray kazanırAgacım sende bukalemun gibisin 2 dakikada fikrin degisiyo 🤣🤣
Kanka az önce inşallah Galatasaray kazanır beraber seviniriz yazdın sonra inşallah 5 yer yazdın 😂😂Yazdığın şey ağır tahrik içerse de cevabımı terbiyem ölçüsünde vereceğim ben az alkmarın kazanacağını düşünüyorum ama umarım Galatasaray kazanır
Keşke sabah açsaydın şu konuyu kanka tapu müdürlüğü kapandı saat 5Çok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Fenerbahçeli olarak türk takimlarini Avrupa'da devamlı destekleyen biri olarak ve cimbombomuzun Avrupa fatihi olduğunu düşünen biri olarak bile iddaa yani para olarak bakaxaksaniz bencece maç sonu 1 banko fanatiklik yapipda para kaybetmeyin son söz cimboma basarilarrrSırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.
Galatasaraylı olduğum için değil ( olur ya yenile biliriz de)
3 sonuca açık bir maça banko demek en hafif tabirle amatörlüktür amigoluktur.
Bir Galatasaraylı olarak derim ki BANKO maç mı arıyorsunuz FENERBAHÇE Anderlecht i kalbura çevirir.
milletin bu yüzden bi boku yok işte ondanda böyle don kilot atlet devamÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Olsada bassam mk🤣Çok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
bunu neye dayaranarak soylusyosun az kazanamaz grup macı gıbı degıl buyuk ıhtımalle berabere bıterÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Yüzde 50 freebet ile kupon yapanlar tarlayı araziyi sattiriyor malesef 😂😂Ğ
milletin bu yüzden bi boku yok işte ondanda böyle don kilot atlet devam
5 yer yazmadım ben 2 gol az alkmar atar yazdım adam da o zaman 3 tane de Galatasaray atar yazdı bende 3 değil 5 tane atsın dedimKanka az önce inşallah Galatasaray kazanır beraber seviniriz yazdın sonra inşallah 5 yer yazdın 😂😂