Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Az Alkmaar Yener - MS1

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,992
6,628
113
Anderlecht-fb kg banko mesela fb defansta topçu yok

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Knkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilim
Burda önceki maçların bir önemi yok tecrübeli olan mücadele eden kazanır. Açık ara favori galatasaray

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,992
6,628
113
Turu gsnin geçeceğini düşünüyorum ama ilk maçı kaybedecek bence ama evinde farklı yener gs

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
ttotenhama sen attın 3 golu +5 6 net golu sen kaçırdın heralde
Kıyaslanamaz hiçbir maç ya.
Gidicegin yerin havası bile etkiliyor. Köpek gibi koşan takım ama genç yani tecrübe lazım bu tarz maçlarda görüşüm bu.
İnşallah Galatasaray kazanir

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,992
6,628
113
Evet beyler saat 01.00 da görüşürüz inşallah ben yanılırım ama mümkün gözükmüyor

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Agacım sende bukalemun gibisin 2 dakikada fikrin degisiyo 🤣🤣
Yazdığın şey ağır tahrik içerse de cevabımı terbiyem ölçüsünde vereceğim ben az alkmarın kazanacağını düşünüyorum ama umarım Galatasaray kazanır

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
283
98
28
Sırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.
Galatasaraylı olduğum için değil ( olur ya yenile biliriz de)
3 sonuca açık bir maça banko demek en hafif tabirle amatörlüktür amigoluktur.
Bir Galatasaraylı olarak derim ki BANKO maç mı arıyorsunuz FENERBAHÇE Anderlecht i kalbura çevirir.
Fenerbahçeli olarak türk takimlarini Avrupa'da devamlı destekleyen biri olarak ve cimbombomuzun Avrupa fatihi olduğunu düşünen biri olarak bile iddaa yani para olarak bakaxaksaniz bencece maç sonu 1 banko fanatiklik yapipda para kaybetmeyin son söz cimboma basarilarrr