- 10,235
- 6,707
- 113
Avrupdda farklı mı oynuyor 😀😀😀🤣🤣😀🤣 ahey ahey aheyDostum, Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor. Her ne kadar son haftalarda Avrupa'da düşüş yaşasa da bu maçı ciddiye alacaktır.
En kötü beraberlik olur. Ben Fenerbahçeliyim gönül ister ki ülke puanı adına iki takımımızda kazansın.
Nereye farklı oynuyor bilader o kadar kolay fikstür de zar zor çıktılar az alkmar en az 2 gol atarDostum, Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor. Her ne kadar son haftalarda Avrupa'da düşüş yaşasa da bu maçı ciddiye alacaktır.
En kötü beraberlik olur. Ben Fenerbahçeliyim gönül ister ki ülke puanı adına iki takımımızda kazansın.
Biz kaçta bitirdik. Onlar kaçta bitirdi. Şu holiganlığı Avrupa'ya taşımayalım.Avrupdda farklı mı oynuyor 😀😀😀🤣🤣😀🤣 ahey ahey ahey
Knkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilimBiz kaçta bitirdik. Onlar kaçta bitirdi. Şu holiganlığı Avrupa'ya taşımayalım.
Boşa enerji sarfiyatı yapmayalım 'bilader'. Ömrümüz varsa MS yaşayarak görelim.Nereye farklı oynuyor bilader o kadar kolay fikstür de zar zor çıktılar az alkmar en az 2 gol atar
Dostum inşaallah Galatasaray farklı kazanır da hep beraber sevinirizBoşa enerji sarfiyatı yapmayalım 'bilader'. Ömrümüz varsa MS yaşayarak görelim.
Dostum sen bir tahminde bulundun. Bende bir tahminde bulundum. Sen kazanırsan ben seni tebrik ederim. Yaşayarak görelim.Knkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilim
Sırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.Çok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ekli dosyayı görüntüle 723970
Öncesinde babamın tarlasının olması gerekiyorsa ben elendim, kalanlara bol şanssÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Bol şans fagamÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
2 atarsa 3 yer bro 🤣Nereye farklı oynuyor bilader o kadar kolay fikstür de zar zor çıktılar az alkmar en az 2 gol atar
Kardeşim ben takım tutmam ben parama bakarım benim analiz ve fikirlerime göre bu maçı ev sahibi kazanacaktır haa sana göre farklıdır bilemem herkesin görüşüSırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.
Galatasaraylı olduğum için değil ( olur ya yenile biliriz de)
3 sonuca açık bir maça banko demek en hafif tabirle amatörlüktür amigoluktur.
Bir Galatasaraylı olarak derim ki BANKO maç mı arıyorsunuz FENERBAHÇE Anderlecht i kal burada çevirir.
İnşallah 5 yer2 atarsa 3 yer bro 🤣
İddiaya girelim mi seninle @FagaÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Bizim Lig olsa fark yesin derdim. İnşallah kazanır. Artık Avrupa da Türk takımlarının başarıya ihtiyacı var.Dostum inşaallah Galatasaray farklı kazanır da hep beraber seviniriz
Niye babamizin ki basiyoz kendi tarlamizi bassak gelmez miÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!