Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Az Alkmaar Yener - MS1

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Dostum, Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor. Her ne kadar son haftalarda Avrupa'da düşüş yaşasa da bu maçı ciddiye alacaktır.

En kötü beraberlik olur. Ben Fenerbahçeliyim gönül ister ki ülke puanı adına iki takımımızda kazansın.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Dostum, Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor. Her ne kadar son haftalarda Avrupa'da düşüş yaşasa da bu maçı ciddiye alacaktır.

En kötü beraberlik olur. Ben Fenerbahçeliyim gönül ister ki ülke puanı adına iki takımımızda kazansın.
Avrupdda farklı mı oynuyor 😀😀😀🤣🤣😀🤣 ahey ahey ahey

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113

Nereye farklı oynuyor bilader o kadar kolay fikstür de zar zor çıktılar az alkmar en az 2 gol atar

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Biz kaçta bitirdik. Onlar kaçta bitirdi. Şu holiganlığı Avrupa'ya taşımayalım.
Knkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilim

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Knkm sen daha gsnin oynadığı takımlar ile fenerin oynadığı takımların güç farkını ayırt edemiyorsun malasef not fb li değilim
Dostum sen bir tahminde bulundun. Bende bir tahminde bulundum. Sen kazanırsan ben seni tebrik ederim. Yaşayarak görelim.
Bol şans.

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,877
3,155
113
Çok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ekli dosyayı görüntüle 723970
Sırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.
Galatasaraylı olduğum için değil ( olur ya yenile biliriz de)
3 sonuca açık bir maça banko demek en hafif tabirle amatörlüktür amigoluktur.
Bir Galatasaraylı olarak derim ki BANKO maç mı arıyorsunuz FENERBAHÇE Anderlecht i kalbura çevirir.

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,663
1,414
113
O maç geleceğini bilseler genede basmaz türk milleti isterse 10 fark atsın çok nadir az bir kısım MS oynar onlarda ya ülkesi umrunda değil ülkesinin bir gram iyiliğini istemeyenlerden oluşur yada fenerbahcelidir 😂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Sırf Galatasaray düşmanlığı adına bu başlık ve içerik hiç yakışmamış.
Galatasaraylı olduğum için değil ( olur ya yenile biliriz de)
3 sonuca açık bir maça banko demek en hafif tabirle amatörlüktür amigoluktur.
Bir Galatasaraylı olarak derim ki BANKO maç mı arıyorsunuz FENERBAHÇE Anderlecht i kal burada çevirir.
Kardeşim ben takım tutmam ben parama bakarım benim analiz ve fikirlerime göre bu maçı ev sahibi kazanacaktır haa sana göre farklıdır bilemem herkesin görüşü

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Dostum inşaallah Galatasaray farklı kazanır da hep beraber seviniriz
Bizim Lig olsa fark yesin derdim. İnşallah kazanır. Artık Avrupa da Türk takımlarının başarıya ihtiyacı var.

Çok ciddi yatırımlar yapılıyor. En azından Avrupa da bari en az çeyrek yada yarı final görsün takımlarımız.