Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Avukatı Şikayet Etmeli Miyim?

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Borc hakkında bilgi vermemiş ise sorun yok örnek arkadaşın vsde sana ulaşamadımı bu öldümü kaldımı diye aileni yakınını arayabilir telefonları açmak lazım

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Avukat sana ulaşamazsa en fazla işini yapar oda malını mülkünü araştırabilir varsa maaşına haciz koyabilir ebeni neneni arayamaz ama avukat akıllı herhalde suç teşkil edecek cümleler kullanmıyor dediğine göre

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Dost aynı durumdayiz 160 bin icra borcum var fakat avukat ariyamiyo beni numaramı değiştirdim o yüzden kafam rahat fakat dün hukuk bürosundan bayanla adam geldi evime girdiler içeriye bana bişey imzalatmaya çalıştılar imzalamadim akılları sıra söz alacaklar imzalarsan oduyemessen direk hapis imzalama sakın evine gelirlerse hatta bana dolandırıcılar bile gelmişti evime polis telsizi açmıştı telefonundan para istemişti iyi ozaman 1 saate kadar evinize kamyon gönderiyoruz demişti ama o dolandırıcıydı

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Evet edebilirsin, yapamaz oyle bısey

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
Borcun hakkinda bilgi vermiyorlar sa şikayet etsen de birşey çıkmaz yapman gereken telefonları aç ödeme durumum yok de kapat

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Borcun varsa avukat her şeyi yapar hatta evine gelir ensene 2 şaplak bile atar
Yahu b diktir git oldu diksin birde avukat bizi banada essek gibi oduceksin dedi gittim yanlarına karının sesinden tanıdım nerde o essek gibi oduceksin diyen dedim korkudan içeri kaçtı sonra büronun sahibi geldi ses kaydını dinlettim böylemi odetiyorsunuz dedim dondu kaldı 5 k lik borcu 1 k ödedim çıktım baro ya şikayet edince yani dışını gösterdinmi bı bok olmaz o dediklerinide yapamaz aslan kardeşim

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,410
113
Banana yaptı sana tazminat davası açıyorum dedim 50 kere özür diledi birdaha beni bile aramio kari

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
İlk defa böyle bir şey duydum benimde icralık borcum var ama böyle bir şeyle karşılaşmadım bence şikayet et hakkı yok

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Avukatların çoğu şeytandan beter..