Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Avukatı Şikayet Etmeli Miyim?

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,353
1,155
113
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Direkt cimere yaz zaman kaybetme anaları siker artık hiçbir avukat hiçbir yakınına bilgi veremez suç bu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,209
23,572
113
Şikayet etme avukatı belli bir yer söyle çek köşeye patates et bırak hak etmiş

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Direkt cimere yaz zaman kaybetme anaları siker artık hiçbir avukat hiçbir yakınına bilgi veremez suç bu
sorun o işte bilgi vermiyor sadece tanıyor musun diye sorup kapatıyor ki psikolojik baskı uyguluyor.

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
kanka bu suç ama bilgi vermiyormuş bak sadece soruyormuş , eğer ulaşamıyorsa oradan yürüyebilir kendince ama eğer adama ulaşmasına rağmen arıyorsa suç

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Arayan avukatlık bürosunda ki personel hakaret edebilirsin arayıp başıma gelmişti önüne liste koyuyorlar arıyor onunda suçu yok aslında ama işte ben kendime hakim olamistm :)

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Emsal davalar var sonuc çıkar tazminat alırsın

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,968
956
113
Arayamaz aslında seni bile zırt pırt arayamaz.

Hukuk bürosunu ara şikayetçi oluyorum de.

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
3,823
113
Git şikayet et direkt ertesi gününe kapında ağlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
bildiğim kadariyla suç. sikayet halinde avukata veya bürosuna para cezasi kesiliyor sanirim. hatta borcluyu bile taciz derecesinde sürekli aramasi bile suc teskil ediyordu.

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
borçtan dolayı telefonlara bakmıyorum ben
kanka bende de daha önce olmuştu bana ulaşamayıp babaanneme kadar aramışlardı babam ağzıma sıçmıştı mesela , avukatı arayıp demiştim bu suç falan dediği ulaşamıyoruz size tabi ben ödedim peşine düşmedim ama emsal kararlar çok var suç bu

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,267
4,155
113
Banada aynısını yaptı borç yüzünden yabancı numaralara bakmıyorum yengemi aramış numarayı aldım ana avrat bacı ağzıma geleni saydım dahada kimse aramıyor o derece çıldırmıştım kimseyi arayamaz öyle bi hakları yok….