Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol AVRUPA : Euroleague

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Efes maçını çok merak ediyorum bakalım 6 oran çıkmış 3/3 yapan Alba berline karşı nasıl oynayacak 😁

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,379
25,786
113
Efes hezamn sonradan acilir kupaninda net favorisidir

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,173
766
113
Yav görende Berlin devleri yemiş sanacak oynadığı takımlara bakın öyle analiz yapın

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,173
766
113
Haklısın yaw Milano partizan falan ne ki bizim Petkim bile yener bunlari 😂Sen Albanin kimi yendiklerinden ziyade Efes'in kimlere yenildiklerinin analizini yaparsan faydana olur
Efes'in kimlere yenildiğinin analizine girersem geçen seneki başlangıcınada bakarım sonunda ne olduğuna da

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,477
1,181
113
Efes'in kimlere yenildiğinin analizine girersem geçen seneki başlangıcınada bakarım sonunda ne olduğuna da
Şuanda da başlangıçta olduğumuza göre kendinle çelişme o zaman .Efes'te takım kimyası eurolig için daha oturmadı larkinin yokluğu çok belli takım micic ile clyburnun eline bakıyor

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,173
766
113
Şuanda da başlangıçta olduğumuza göre kendinle çelişme o zaman .Efes'te takım kimyası eurolig için daha oturmadı larkinin yokluğu çok belli takım micic ile clyburnun eline bakıyor
Tamam kardeşim akşam maçtan sonra tekrar yaparsın analizini

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,477
1,181
113
Tamam kardeşim akşam maçtan sonra tekrar yaparsın analizini
Dostum ben Efes yenemez diye bir yorumda zaten bulunmadım sadece Efes'in Albaya 15-20 fark atamayacagini söylüyorum.Efes zaten mutlak favori ki oranı 1.10 larda.Sen sadece Albayı çok kucumsuyorsun