- 108,753
- 82,617
- 113
Albaya +13.5 a girdik herkesi deviren takım gider efesten 20 fark yerEfes maçını çok merak ediyorum bakalım 6 oran çıkmış 3/3 yapan Alba berline karşı nasıl oynayacak 😁
Haklısın yaw Milano partizan falan ne ki bizim Petkim bile yener bunlari 😂Sen Albanin kimi yendiklerinden ziyade Efes'in kimlere yenildiklerinin analizini yaparsan faydana olurYav görende Berlin devleri yemiş sanacak oynadığı takımlara bakın öyle analiz yapın
Efes'in kimlere yenildiğinin analizine girersem geçen seneki başlangıcınada bakarım sonunda ne olduğuna daHaklısın yaw Milano partizan falan ne ki bizim Petkim bile yener bunlari 😂Sen Albanin kimi yendiklerinden ziyade Efes'in kimlere yenildiklerinin analizini yaparsan faydana olur
Şuanda da başlangıçta olduğumuza göre kendinle çelişme o zaman .Efes'te takım kimyası eurolig için daha oturmadı larkinin yokluğu çok belli takım micic ile clyburnun eline bakıyorEfes'in kimlere yenildiğinin analizine girersem geçen seneki başlangıcınada bakarım sonunda ne olduğuna da
Tamam kardeşim akşam maçtan sonra tekrar yaparsın analiziniŞuanda da başlangıçta olduğumuza göre kendinle çelişme o zaman .Efes'te takım kimyası eurolig için daha oturmadı larkinin yokluğu çok belli takım micic ile clyburnun eline bakıyor
Dostum ben Efes yenemez diye bir yorumda zaten bulunmadım sadece Efes'in Albaya 15-20 fark atamayacagini söylüyorum.Efes zaten mutlak favori ki oranı 1.10 larda.Sen sadece Albayı çok kucumsuyorsunTamam kardeşim akşam maçtan sonra tekrar yaparsın analizini