- 6,644
- 5,634
- 113
Tenis severlere yarın bu 2 maçı önerebilirim 4 isim de hayvan gibi formda ama Sinner ve Rublev ayrı seviye oynuyorlar
Ekli dosyalar
-
135.3 KB Görüntüleme: 37
Hiç sorma dost sabretsem bildiğim turnuvalarda kazanıcam ama gidiyorum hindistanda japonyada oynanan saçmasapan turnuvalarda kaybediyorumTeniste senden iyisi yokta sendede sabır yok
Sürekli oynama bağımlılığı olmasa harbiden kazanılır bu iddaadan bağımlılık kasaya kazandirtiyorÇabuk harcanıyoruz...
Ayrıca bu maçlar çok çekişmeli geçer ben alt üst oynamam ama oynayanlar üst oynamayı da deneyebilirTenis severlere yarın bu 2 maçı önerebilirim 4 isim de hayvan gibi formda ama Sinner ve Rublev ayrı seviye oynuyorlar
2 maçta 3. Seti görür. Ufaktan 2-1 skor girilir..Ayrıca bu maçlar çok çekişmeli geçer ben alt üst oynamam ama oynayanlar üst oynamayı da deneyebilir
Fritz dediğin gibi çok geliştirdi kendini çok büyük isimleri yendi üst üste çok galibiyet aldı.Rublev zaten 4-5 senedir büyük oynuyor ama tökezlediği maç da çok oldu büyük rakipleri madara ettiği de oldu.Ben Rublev alır diye düşünüyorum ama Fritzin alamayacağını düşündüğümden değil o da alabilirGeçen bu rublev munar maçında munar son set 3 sayı alsa kupon geliyordu son maçımdı adam ilk oyununu aldı sonra kırdırdı, break geride olduğu halde 3-2 15-30 du 1 oyun alsa geliyordu 4-2 oldu kendi servis oyununu da kaybetti, rublev maç için servis atarken break puanına getirdi ama verdi, rublev o maçı kaybedebilirdi ama sinner turnuva başından beri muhteşem oynuyor, bugün rune de çok iyi oynadı medvedev kendi servisindeyken 2 kez oyun puanından servis kırmayı başardı olan bizim kupona olduben sinneri bir adım önde görüyorum diğer maç için konuşacak olursak ortada ancak fritz son 2 yılın şampiyonunu ve de eski şampiyonlardan birini yendi o yüzden rublev fritz maçı için toplam oyun üstü mantıklı olabilir
Tabi ki gerçekleşebilecek bir senaryo2 maçta 3. Seti görür. Ufaktan 2-1 skor girilir..
Vay be güzelim kuponu mahvetmis 2. seti elinden kaçırdı kaybetti. Kaç ay önce de Djokovicle final maçı oynadı kazansa 150bine yakın para kazaniyordum
Kral bu kombine bonusu olan site mi ya desteğe 3 saattir bağlanmıyor, birkaç sorum var siteyle ilgili. Mesela telefon numaramı onaylamıyor kod gelmiyor telefon numarası onayının çekim yatırımla alakası var mı? İlk yatırım mefete oluyor mu? Birkaç sorum daha var da bunları biliyorsan cevaplar mısım bu arada geçmiş olsun kötü kaçmış
Bahsegelden bahsediyorumKral bu kombine bonusu olan site mi ya desteğe 3 saattir bağlanmıyor, birkaç sorum var siteyle ilgili. Mesela telefon numaramı onaylamıyor kod gelmiyor telefon numarası onayının çekim yatırımla alakası var mı? İlk yatırım mefete oluyor mu? Birkaç sorum daha var da bunları biliyorsan cevaplar mısım bu arada geçmiş olsun kötü kaçmış
Ödeme yöntemlerinde varsa niye yapılmasın dostKral peki mefeteyle yapılır mı ilk yatırım
Betco sitelerde ilk yatırım mefete ile olmayanlar varya öyle bir şey çıkmasın diye düşündüm ve bir sorum daha var sana . Telefon numaram onaysız bunun çekimle alakası var mıdırÖdeme yöntemlerinde varsa niye yapılmasın dost
Soru mefeteyle ilgiliyse ben çok az kullandım mefeteyi hiç çekim yapmadım o yöntemle o yüzden bilmiyorumBetco sitelerde ilk yatırım mefete ile olmayanlar varya öyle bir şey çıkmasın diye düşündüm ve bir sorum daha var sana . Telefon numaram onaysız bunun çekimle alakası var mıdır
Sen siteyi aktif kullandın sanırım di mi kralSoru mefeteyle ilgiliyse ben çok az kullandım mefeteyi hiç çekim yapmadım o yöntemle o yüzden bilmiyorum
Şimdi yatırım falan yapmadım hiç de biz paraya yakın adamız şak diye ani kararla risk alıp oynarım falan somra çekimde sorun yaşamayayım. Sorum mefete değil de şu onaylı onaysız telefon numarasının bir zararı olur mu benim telefonunonaylamıyor site ve hesap doğrulama diye bir bölüm var kimlik fatura kredi kartı önğ arkası falan yazıyorSoru mefeteyle ilgiliyse ben çok az kullandım mefeteyi hiç çekim yapmadım o yöntemle o yüzden bilmiyorum