Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis ATP Monte Carlo

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Şimdi yatırım falan yapmadım hiç de biz paraya yakın adamız şak diye ani kararla risk alıp oynarım falan somra çekimde sorun yaşamayayım. Sorum mefete değil de şu onaylı onaysız telefon numarasının bir zararı olur mu benim telefonunonaylamıyor site ve hesap doğrulama diye bir bölüm var kimlik fatura kredi kartı önğ arkası falan yazıyor
Belge isteyebilir o altyapı genelde belgeyle çalışır

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Tüm spor branşları sürpize açıktır en çok sürprize açık olan spor branşları bireysel olanlardır ve şikeye de oldukça müsaittir. Şike olmasa bile teniste momentum bir anda tersine değişebiliyor. İlk servis verimliliği çok önemli. En usta tenisçiler saçma sapan çift hatalar, basit hatalar yapabiliyor. Bileği çok hafif çevirdin mi top dağlara taşlara gidiyor çok ultra hassas bir oyun tenis. Saç baş yoldurur

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Tüm spor branşları sürpize açıktır en çok sürprize açık olan spor branşları bireysel olanlardır ve şikeye de oldukça müsaittir. Şike olmasa bile teniste momentum bir anda tersine değişebiliyor. İlk servis verimliliği çok önemli. En usta tenisçiler saçma sapan çift hatalar, basit hatalar yapabiliyor. Bileği çok hafif çevirdin mi top dağlara taşlara gidiyor çok ultra hassas bir oyun tenis. Saç baş yoldurur
Tenis tamamen bundan ibaret çok doğru yazmışsın dost tebrikler

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Şike kelimesini bir kenara bırakırsak oyunun içindeki momentumun yönünü tespit edince tenisten kazanmak kolaylaşıyor yüksek oranlar yakalamak zor değil tenisde

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Şike kelimesini bir kenara bırakırsak oyunun içindeki momentumun yönünü tespit edince tenisten kazanmak kolaylaşıyor yüksek oranlar yakalamak zor değil tenisde
İnsanın sinir sistemiyle acayip oynuyor tenis. Çok hassas dokunuşlar önemli farklar doğuruyor. Şu kazanır bu kazanır demek hikaye. Ben tenis izlerken bazen sinirden beynime sancı giriyor

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
İnsanın sinir sistemiyle acayip oynuyor tenis. Çok hassas dokunuşlar önemli farklar doğuruyor. Şu kazanır bu kazanır demek hikaye. Ben tenis izlerken bazen sinirden beynime sancı giriyor
Orası öyle kesinlikle kolay kolay izlemem zaten oynadığım tenis maçını skorunu takip ederim

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Orası öyle kesinlikle kolay kolay izlemem zaten oynadığım tenis maçını skorunu takip ederim
Tenis kazandırdımı çok kolay kazandırıyor ama birde öbür tarafı var tabio_O:eek: Birkaç dakika içinde s.çtığını anlıyor insan.

Son düzenleme: