Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Atashk | 17 Oran NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.70

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
1 kısılık daha ftn roll kontenjan varmı reıs
Hocam 2 kişilik yeter şimdilik. Ilerde kazAnç olursa neden olmasın. Bende fazla dagitmak isterdim ama artık Fazla açılmak istemiyorum eskidendi o neler neler dagitirdik sagda solda. 6 aylık bebek var, aile vs. Ihtiyaç bitmiyor ki

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,530
5,046
113
Hocam 2 kişilik yeter şimdilik. Ilerde kazAnç olursa neden olmasın. Bende fazla dagitmak isterdim ama artık Fazla açılmak istemiyorum eskidendi o neler neler dagitirdik sagda solda. 6 aylık bebek var, aile vs. Ihtiyaç bitmiyor ki
Biri Ali diğeri kimdi kral

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,530
5,046
113
Allah analı babalı büyütsün

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,269
22,245
113
Tamam reıs bebek varsa verme bana

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,530
5,046
113
Kardo forumda roll açın. Bana ftn cuzdan iletin. Ardından betcolara saniyede yatirabilirsiniz. Ya da siteye girip direk ftn cuzdan bahamut ile 250 şer tl talep edin, kazanç olursa siz de 1-2 kişiyi mutlu edin.
Ben olduğumun farkında değilim yeni farkettim

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,671
6,966
113
Allah sağlık sıhat versin kanka