4 kupon toplami 80 k yapmiyor 80 k nasil koydun reisGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
4 kupon toplami 80 k yapmiyor 80 k nasil koydun reisGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Yok oynamadım Orlandoya güvendim, Allahtan Chicago 8.70 oran kurtardı herşeyi, ondan sonrası da geldi zaten ne yazdıysamIns tersine de oynamissinizdir
Fazlasıyla kazanman dilegiyleHocam. Yapalım. Özelden yazmayın, zarara girdiğimi, deli gibi yatirima ek bonus arayışında olduğumu çoğu arkadaş biliyordu. Simdi zararı kapattık. Tam da 80-100k olsa rahatlarim diyordum ama bugunden sonrası önemli. 5-10 k ile yürümek istiyorum 70 k zararlarımı kapatıp
Bak orda 400e 8 k tekli var.4 kupon toplami 80 k yapmiyor 80 k nasil koydun reis
Tebrikler kanka güzel kazançBak orda 400e 8 k tekli var.
43 k 6 k 12 k 12 k 4 siteden cektim
Tebrikler kral güzel kazanç
Kardo forumda roll açın. Bana ftn cuzdan iletin. Ardından betcolara saniyede yatirabilirsiniz. Ya da siteye girip direk ftn cuzdan bahamut ile 250 şer tl talep edin, kazanç olursa siz de 1-2 kişiyi mutlu edin.Helal dost tebrik ederim daim olsun
Bundan sonra konuda paylaşacağım, bakalım açık açık. Neler yapabileceğiz görelim.Şimdi önemli olan bu kazançları koruyabilmek hafta sonu na giriyoruz 3 günlük 2 ya da 3 er k dan kupon yapıp takip etsen hem kazancı korursun hem de kasayı arttırma durumu çıkar ortaya
Eyvallah dost lakin ftn yatırım bilmiyorum yardımcı olursan yaparımKardo forumda roll açın. Bana ftn cuzdan iletin. Ardından betcolara saniyede yatirabilirsiniz. Ya da siteye girip direk ftn cuzdan bahamut ile 250 şer tl talep edin, kazanç olursa siz de 1-2 kişiyi mutlu edin.
Bende açabilir miyim kanka ftn cüzdanı hazır FTNKardo forumda roll açın. Bana ftn cuzdan iletin. Ardından betcolara saniyede yatirabilirsiniz. Ya da siteye girip direk ftn cuzdan bahamut ile 250 şer tl talep edin, kazanç olursa siz de 1-2 kişiyi mutlu edin.
TebriklerGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Bol şans kanka şimdidenEyvallah dost lakin ftn yatırım bilmiyorum yardımcı olursan yaparım
Ters oranlar hepBundan sonra konuda paylaşacağım, bakalım açık açık. Neler yapabileceğiz görelim.
Eyvallah dostum umarım başarırızBol şans kanka şimdiden
Herhangi siteye gir kardeşim. Para yatir bolumune fulgurpay var ise kesin FTN var. Onu seç ve çıkan adresi bana iletEyvallah dost lakin ftn yatırım bilmiyorum yardımcı olursan yaparım
Güveniyoz kanka ortak.me ye ord ki ftn adresini at sonra vbete yükleEyvallah dostum umarım başarırız
Ortak me de ki ftn de oluyor demiHerhangi siteye gir kardeşim. Para yatir bolumune fulgurpay var ise kesin FTN var. Onu seç ve çıkan adresi bana ilet
Orana bakmiyorum dostum. Memphis bir tık favori di. Lakers bir tık değildi. Chikago ve orlanda sürpriz yapar diyordum. 2/1 gelse kar. Böyle düşündüklerimizin. New yorkda favori degildi ama 21+ sayı farkı da geldiTers oranlar hep
Benım sasırtan Chicago olduOrana bakmiyorum dostum. Memphis bir tık favori di. Lakers bir tık değildi. Chikago ve orlanda sürpriz yapar diyordum. 2/1 gelse kar. Böyle düşündüklerimizin. New yorkda favori degildi ama 21+ sayı farkı da geldi
1 kısılık daha ftn roll kontenjan varmı reısOrana bakmiyorum dostum. Memphis bir tık favori di. Lakers bir tık değildi. Chikago ve orlanda sürpriz yapar diyordum. 2/1 gelse kar. Böyle düşündüklerimizin. New yorkda favori degildi ama 21+ sayı farkı da geldi