Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Atashk | 17 Oran NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.70

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
Genelde üst bitecek karşılaşmaları ayıkladım ve alt olasılıklı tercihlerimi sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca Orlanda tek 3 oranla denenir. Bol şanslarScreenshot_20241220-013342_Chrome.jpg

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.70
Kupon kazancı 1.7₺

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,597
989
113
Orlandoyu neye dayanarak yener denenir dedin dost son 16 maç 3 galibiyeti varda

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113

Ekli dosyalar

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
keske bunlarda paylassaudin oynardik
Paylaşamazdım hocam hepsini.. ama Bugün öyle hiss vardı Nba de. New york ve Lakers, Memphis, Orlanda içinden geçer rakiplerin diye.. çogu favori olmayan tataf. Bir tek Orlandodan giden ufak kuponlara bak.. Memphisin her periodundan kazandım 3 oranla 5 oranla 3 + fark atar diye vs. Kombinede zaten gsw taraf alt demistim tarihi fark koydu memphis.

Ekli dosyalar

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,530
5,046
113
Paylaşamazdım hocam hepsini.. ama Bugün öyle hiss vardı Nba de. New york ve Lakers, Memphis, Orlanda içinden geçer rakiplerin diye.. çogu favori olmayan tataf. Bir tek Orlandodan giden ufak kuponlara bak.. Memphisin her periodundan kazandım 3 oranla 5 oranla 3 + fark atar diye vs. Kombinede zaten gsw taraf alt demistim tarihi fark koydu memphis.
Cidden on numara hissetmissin helall bı sponsorluk gelirmi rolling için

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
Cidden on numara hissetmissin helall bı sponsorluk gelirmi rolling için
Hocam. Yapalım. Özelden yazmayın, zarara girdiğimi, deli gibi yatirima ek bonus arayışında olduğumu çoğu arkadaş biliyordu. Simdi zararı kapattık. Tam da 80-100k olsa rahatlarim diyordum ama bugunden sonrası önemli. 5-10 k ile yürümek istiyorum 70 k zararlarımı kapatıp