- 3,759
- 2,380
- 113
Bol şans dost güzel koponGenelde üst bitecek karşılaşmaları ayıkladım ve alt olasılıklı tercihlerimi sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca Orlanda tek 3 oranla denenir. Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 683505
Banko 35% freebetBol şans dost. Hangi promo bu
OrlandocuyumOrlandoyu neye dayanarak yener denenir dedin dost son 16 maç 3 galibiyeti varda
Gelmiş çekOrlandocuyum
Geldi kardeşim 80 k koyduk temiz..Gelmiş çek
Yapıyorsun bu sporu tebrıkler kardesGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Tebrikler kral güzel kazançGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Helal dost tebrik ederim daim olsunGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Ohhh yarasın afiyet olsun Orlando bloom gibi adamsinGeldi kardeşim 80 k koyduk temiz..
Paylaşamazdım hocam hepsini.. ama Bugün öyle hiss vardı Nba de. New york ve Lakers, Memphis, Orlanda içinden geçer rakiplerin diye.. çogu favori olmayan tataf. Bir tek Orlandodan giden ufak kuponlara bak.. Memphisin her periodundan kazandım 3 oranla 5 oranla 3 + fark atar diye vs. Kombinede zaten gsw taraf alt demistim tarihi fark koydu memphis.keske bunlarda paylassaudin oynardik
Cidden on numara hissetmissin helall bı sponsorluk gelirmi rolling içinPaylaşamazdım hocam hepsini.. ama Bugün öyle hiss vardı Nba de. New york ve Lakers, Memphis, Orlanda içinden geçer rakiplerin diye.. çogu favori olmayan tataf. Bir tek Orlandodan giden ufak kuponlara bak.. Memphisin her periodundan kazandım 3 oranla 5 oranla 3 + fark atar diye vs. Kombinede zaten gsw taraf alt demistim tarihi fark koydu memphis.
Hocam. Yapalım. Özelden yazmayın, zarara girdiğimi, deli gibi yatirima ek bonus arayışında olduğumu çoğu arkadaş biliyordu. Simdi zararı kapattık. Tam da 80-100k olsa rahatlarim diyordum ama bugunden sonrası önemli. 5-10 k ile yürümek istiyorum 70 k zararlarımı kapatıpCidden on numara hissetmissin helall bı sponsorluk gelirmi rolling için
Sen hocam bana ftn adres iletirmisin. Roll aç kardo.Helal dost tebrik ederim daim olsun