- 31,304
- 20,888
- 113
Yemek deme osimhen varkenBu saate ne yatması kesın yemek yedın agırlık coktu
Yemek deme osimhen varkenBu saate ne yatması kesın yemek yedın agırlık coktu
ben halen totem yapıyorum yemek yemeden umarım konu sahibi dikkate alır 💆♀️💆♀️💆♀️💆♀️Bu saate ne yatması kesın yemek yedın agırlık coktu
Reis fakir düşmani osinhen forumun gülü değilmi
Maaş vermeyen avansı nasıl versin attıgım mesaja cevapta vermedilerKardesım ıs yerı yemek vermıyormu bende gurbetcılık yaptım ıs yerı avans ıstesen verır hadı onu gectım ne zmaandır ordasın calısma arkadasların var ve muhtemelen o evde tekte degılsın yemeksız kalmaz orası açım muhabbetını yapma burda
Reis su elmasta mesajı az azaltabilir misiniz ya. 4 k falan yapın bari. Elmas sayım mesajı geçecek daha 5 k olamadık. Yazdığımız mesajlarda vergi mi alınıyor ne oluyor anlamadım da okadar yazıyoruz 😅
Gıt ozaman hesabımı kesın de ne cıle cekıyorsun emek verıp ac gezıyoesunMaaş vermeyen avansı nasıl versin attıgım mesaja cevapta vermediler
Patrona de ki maaşı vermezseniz size musallat olurum diye verir belki.Maaş vermeyen avansı nasıl versin attıgım mesaja cevapta vermediler
Reis gözüm üzerinde flood yaparsan buralardayım.. 😇Reis su elmasta mesajı az azaltabilir misiniz ya. 4 k falan yapın bari. Elmas sayım mesajı geçecek daha 5 k olamadık. Yazdığımız mesajlarda vergi mi alınıyor ne oluyor anlamadım da okadar yazıyoruz 😅
Yok baskanım maas yatmadı onu sordular bende söyledim vlla
Öyle yapacagım gibi bakalım dostGıt ozaman hesabımı kesın de ne cıle cekıyorsun emek verıp ac gezıyoesun
Flood ne demek reis. Durduk yere mesaj sayısı azaltmak derken radara mı yakalandık 😃Reis gözüm üzerinde flood yaparsan buralardayım.. 😇![]()
Kanka radara yakalandın dikkat etReis su elmasta mesajı az azaltabilir misiniz ya. 4 k falan yapın bari. Elmas sayım mesajı geçecek daha 5 k olamadık. Yazdığımız mesajlarda vergi mi alınıyor ne oluyor anlamadım da okadar yazıyoruz 😅
Durduk yere başımıza iş aştık. Mesaj sayısı azaltalim derken. Şans yok bizdeKanka radara yakalandın dikkat et![]()
İyi forumlar reisFlood ne demek reis. Durduk yere mesaj sayısı azaltmak derken radara mı yakalandık 😃
Ya bazıları yapıyor özellikle mesaj kasmak için abuk subuk her konuya yazıyolarDurduk yere başımıza iş aştık. Mesaj sayısı azaltalim derken. Şans yok bizde
Flood anlamı sel basmakmis. Sosyal medya anlamı da arka arkaya aynı konuda tekrar mesajı yazmakmis. Sohpet etmek buna girmiyor herhalde. İyi forumlar reis sanada. Umarım ppn gitmez 😃İyi forumlar reis![]()
Bu XXL çok iyii baya kombin bonusu koyuyo youwin
Bültende tutturmak çok zor. Aşırı şans lazım. 1.05 orandan bile yatan çok maç oluyor.Bu XXL çok iyii baya kombin bonusu koyuyo youwin