- 12,669
- 8,542
- 113
Artık hiçbirimizin yok kanka virüsü tüm foruma yaydı kırdı geçirdi forumuBiliyorum onu bir ara turnuvada da vardı Tebrikler ha gayret dayan falan diyordu. Turnuva biteli ne zaman oldu bu çocuğun halen parası yok
Artık hiçbirimizin yok kanka virüsü tüm foruma yaydı kırdı geçirdi forumuBiliyorum onu bir ara turnuvada da vardı Tebrikler ha gayret dayan falan diyordu. Turnuva biteli ne zaman oldu bu çocuğun halen parası yok
Atabaya bağlıKupon yokmu takip resmi atsın gene![]()
Bulur o yolunu 500unu buraya birakir kalan 700kusuru ciksr illa konu 😄Bak işte bu çok doğru ama rol yokki
İşte bende bunu diyorum adamla tanışan kökten kuruyorArtık hiçbirimizin yok kanka virüsü tüm foruma yaydı kırdı geçirdi forumu
Haklısın Kara veba gibi 😃Artık hiçbirimizin yok kanka virüsü tüm foruma yaydı kırdı geçirdi forumu
Yeni bişey gözüne kestirdi kesin terketti şu an konuyu 😅Haklısın Kara veba gibi 😃
Pusuda yada zengin birini bulduYeni bişey gözüne kestirdi kesin terketti şu an konuyu 😅
Osimheni çağırayım mı destek olurBu betbodan bi xxxl kuponuda ben hazirlayacam bulursak 200 300 sallarim 😄
Kelin ilacı olsaydı 😄Osimheni çağırayım mı destek olur
Çağırmana gerek yok konu başında olur direkOsimheni çağırayım mı destek olur
Kardesım ıs yerı yemek vermıyormu bende gurbetcılık yaptım ıs yerı avans ıstesen verır hadı onu gectım ne zmaandır ordasın calısma arkadasların var ve muhtemelen o evde tekte degılsın yemeksız kalmaz orası açım muhabbetını yapma burdaGariban ne yapsın evde dolap boş son parayla 2 ekmek aldım yarın ne yapcagim onu düşünüyorum kimden borç alcaz anlamadım ya
Ben kimseyi yadirgamam ama boyle bi eleman gormedim.Kardesım ıs yerı yemek vermıyormu bende gurbetcılık yaptım ıs yerı avans ıstesen verır hadı onu gectım ne zmaandır ordasın calısma arkadasların var ve muhtemelen o evde tekte degılsın yemeksız kalmaz orası açım muhabbetını yapma burda
Yahu dostum gurbette calısıp paso acım olayın varsa baska ıs bakarsın 1 senedır ac kaldıgın yerde ne ısın varBen kimseyi yadirgamam ama boyle bi eleman gormedim.
Yersen iste metoYahu dostum gurbette calısıp paso acım olayın varsa baska ıs bakarsın 1 senedır ac kaldıgın yerde ne ısın var
Burda direkt para istese kumara bastığı belli olacak diye açım edebiyatından yürüyor aç falan değil. Duygu sömürüsü bununki.Yahu dostum gurbette calısıp paso acım olayın varsa baska ıs bakarsın 1 senedır ac kaldıgın yerde ne ısın var
300 tllik yemek sepeti kodun cıkar mı abiYahu dostum gurbette calısıp paso acım olayın varsa baska ıs bakarsın 1 senedır ac kaldıgın yerde ne ısın var
Aş evı olarak degıstıecem nıckı300 tllik yemek sepeti kodun cıkar mı abi
Metin gözün konuda olsun ben yatıyorumKardesım ıs yerı yemek vermıyormu bende gurbetcılık yaptım ıs yerı avans ıstesen verır hadı onu gectım ne zmaandır ordasın calısma arkadasların var ve muhtemelen o evde tekte degılsın yemeksız kalmaz orası açım muhabbetını yapma burda
Bu saate ne yatması kesın yemek yedın agırlık coktuMetin gözün konuda olsun ben yatıyorum