- 1,924
- 532
- 113
Yarın da füze gelirmi @atabay123
Kanka psikoloji gidince uyku düzeni de gidiyor bende o durumdayıöYok uyku da düzgün yok. Geç yatar oldum. Kafayı yicem birgün. Bazen ihtiyar düşünceleri geliyor gidiyor. Sabır ediyoruz
Biri bana para atinca hemen barışıyorumUla hala gozumub onunde ettıgıb kufurler adama bıde etıket atıyorsun ne kayısladın ole sankı karsında netanyahu var
O en azından dürüst yaliyorsam yalıyorum diyor senin gibi yanar döner değilHiç yoktan adamla geçmişe dayalı bir alışverişimiz var @Proletarya adamdır senin ne olduğun belli değil
EyvallahAdamsın lan etmedım demıyorsun
Sabah 5 6 da yatıp öğlen 2 3 de uyanıyorum. UyunmuyorKanka psikoloji gidince uyku düzeni de gidiyor bende o durumdayıö
Ben yanar döner değilim de sıkıntı yok yorumlarına saygı duyuyorumO en azından dürüst yaliyorsam yalıyorum diyor senin gibi yanar döner değil
Benimde durum şuan oSabah 5 6 da yatıp öğlen 2 3 de uyanıyorum. Uyunmuyor
Vay be oda iyiymiş la şey yapsak olmazmı parayı atana kadar barışır gibi yapıp parayı sttıktan sonra gene küsBiri bana para atinca hemen barışıyorum
Bonus gelmezse bekleme yapacam zaten borç sınırı aştık kart - lerde para çekemiyorum. Kod kovalicam artık 250 falan 1 olursa haftaya kadar 5 k yapıp haftasonu bekleriz artikBi kaç gün ara vermek bana iyi geliyor bu durumlarda. Yarını pazartesiyi boş geç. Salı çarşambayı bekle
Dedi ve yandı sigara pardon tütünnn@atabay123 çölde solmak uzere olan bır cıcek olsan senı goz yaslarımla sulardım 😢😢😢
Bu sözü ben bi minibüsün arkasında görmüştüm ulan meto@atabay123 çölde solmak uzere olan bır cıcek olsan senı goz yaslarımla sulardım 😢😢😢
Hakkını veriyorsun@atabay123 çölde solmak uzere olan bır cıcek olsan senı goz yaslarımla sulardım 😢😢😢
Benimkine inanıyor musun askerBen senin samimiyetine niye hiç inanmıyorum ya
Pecete versene agzımı sılımHakkını veriyorsun
Vay be oda iyiymiş la şey yapsak olmazmı parayı atana kadar barışır gibi yapıp parayı sttıktan sonra gene küs
Benim borç totalim 200k. Hesabımda 1 lira 79 kuruş varBonus gelmezse bekleme yapacam zaten borç sınırı aştık kart - lerde para çekemiyorum. Kod kovalicam artık 250 falan 1 olursa haftaya kadar 5 k yapıp haftasonu bekleriz artik