- 4,369
- 1,977
- 113
Hayatımda bu kadar bağımlı videoları Tv'de görürdüm. Öyle batmısiz ki 500 TL olsa aç olsak yemek mi yersin kupon mu deseler 500 u 1.5 yapayım 1 kupon 500 yemek yapmaya çalışırken aç kalırız biz terbiyesizimKırdık kafayı kanka
Hayatımda bu kadar bağımlı videoları Tv'de görürdüm. Öyle batmısiz ki 500 TL olsa aç olsak yemek mi yersin kupon mu deseler 500 u 1.5 yapayım 1 kupon 500 yemek yapmaya çalışırken aç kalırız biz terbiyesizimKırdık kafayı kanka
Eniste sen 1sene once bu kadar komik degilsin hesabi mi sattin naptin awBu mesaja listeye alırsa seni arkasını bırakmaz haberin olsun metinim
Bu kafayla yaparız valla kankaHayatımda bu kadar bağımlı videoları Tv'de görürdüm. Öyle batmısiz ki 500 TL olsa aç olsak yemek mi yersin kupon mu deseler 500 u 1.5 yapayım 1 kupon 500 yemek yapmaya çalışırken aç kalırız biz terbiyesizim
Metin takip etmeden liste başı olacak şimdi şans parasıyla da artık tüy dökücü krem alırMerhaba Enişte
Mantijli olan da 3orana basmak. 500yemege verilmez :dHayatımda bu kadar bağımlı videoları Tv'de görürdüm. Öyle batmısiz ki 500 TL olsa aç olsak yemek mi yersin kupon mu deseler 500 u 1.5 yapayım 1 kupon 500 yemek yapmaya çalışırken aç kalırız biz terbiyesizim
Tüm stresini dede de atıyor geliyor burda veriyor çoşkuyuEniste sen 1sene once bu kadar komik degilsin hesabi mi sattin naptin aw
Her kumarcının öyle dönemleri vardır yüklenme kendine laHayatımda bu kadar bağımlı videoları Tv'de görürdüm. Öyle batmısiz ki 500 TL olsa aç olsak yemek mi yersin kupon mu deseler 500 u 1.5 yapayım 1 kupon 500 yemek yapmaya çalışırken aç kalırız biz terbiyesizim
Neyse bir oyun oynayıp yatayım ben zaten geç geldik bize ekmek çıkmaz.Bu kafayla yaparız valla kanka
Yaladık o kadar ayıp be kardesımkupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Uykunda zengin ol kankaaNeyse bir oyun oynayıp yatayım ben zaten geç geldik bize ekmek çıkmaz.
Bu azimle halay başı bile olurMetin takip etmeden liste başı olacak şimdi şans parasıyla da artık tüy dökücü krem alır
SeversinYaladık o kadar ayıp be kardesım
Cok da onemli degil biz makaramizdayiz dost.kupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Sıkıntı yok tebrikler demeye geldimkupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Eyvallah dostkupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Geldi mi dost ödemenkupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Biz madrid basket 3.pere yetiştik ucundan kıyısından çerezlik düşüyor mukupon kazandıktan sonra yapılan yorum vs ler dikkate alınmıcak bilginiz olsun arkadaşlar
Meto bence hala şansın %51 o mesajları görmediYaladık o kadar ayıp be kardesım
Sende dumduz gıttıgın poletrya mı neydı ona kankam demeyı seversın seker bayramk puahahSeversin