- 14,970
- 12,127
- 113
Hakanla osimheni kiyaslaman hakanima hakarettir. "Hakanima"Hakan artık piri oldu bu işlerin artık o dm kapatıyor düzene bak yakında osimhen de dm kapatır
Hakanla osimheni kiyaslaman hakanima hakarettir. "Hakanima"Hakan artık piri oldu bu işlerin artık o dm kapatıyor düzene bak yakında osimhen de dm kapatır
Fakir düşmanı osimhen dm kapatırsa kıyamet yakındırHakan artık piri oldu bu işlerin artık o dm kapatıyor düzene bak yakında osimhen de dm kapatır
Billurlara kadar kavradılar metinim sana girecek yer kalmadıUlan gene sarmıslar ceylanın etrafını bızım tayfa helal la puahah
Hep sariyoz da yine bi aslan kral gelip goturuyor maliUlan gene sarmıslar ceylanın etrafını bızım tayfa helal la puahah
Valla 3 5 kişinin hayatını değiştirecek kadar kenarda param varsa iş veririm. Tek seferde vermemOnu ona göre sececeksın dost havadan vermıcez tabi planlı yapacaksın ki herseyı vazgecsınled
Tırnak ucundan gırerım az gulumsesın yuz bulalım yeterBillurlara kadar kavradılar metinim sana girecek yer kalmadı
21 maç tutturmak her babayiğidin harcı değil 21 maç yapsam en az 10 u garanti yatar kankaBen 21 maç yapsam en az 8 i yatardı. Sporting 1.5 derdim, Tottenham 1 derdim, Leipzig 1.5 MS derdim, Villarreal falan MS 1.5 derdim yatak malına donerdim. Adama helal olsun. Şeytanı soyup parmaklamis
Aslinda sabirli olsak cogu kisi yapar bizde sabir yok21 maç tutturmak her babayiğidin harcı değil 21 maç yapsam en az 10 u garanti yatar kanka
Metin basladi@atabay123 memleket nere
İşte bende o şekilde diyorumValla 3 5 kişinin hayatını değiştirecek kadar kenarda param varsa iş veririm. Tek seferde vermem
Memleketten düşürcek şeytannn@atabay123 memleket nere
Valla o sabırı öğrenemedik gitti zaten duramıyoruzAslinda sabirli olsak cogu kisi yapar bizde sabir yok