Puahahah1 mesajımız var kupon kazanmasına 1 dk kala ballı adamız son anda yetiştik
Her mesajda yüzde artarMeto bence hala şansın %51 o mesajları görmedi
Az önce %50 ye düştü o mesajda yazmamış pek bişeyHer mesajda yüzde artar
Ben senin samimiyetine niye hiç inanmıyorum yaSıkıntı yok tebrikler demeye geldim
Pskojim bozuldu. GS korner dedim tekten 1 k 7.5 gitti. 250 yi 2.5 yapacaktım fb yine tekten gitti çin ilk yarı hayatta oynamam oynayacağım tuttu 1.5 dedim ilk yarı 1.0 MS 3.2 bitti. 300 u 1 k yapayım dedim oda Inter kornerden gitti 8 de kaldı. 1 kuponda 4.5 olacaktı 300 e falan oda tekten gitti. Biri tutsa tümbet bonusu alacaktım oda gitti elde 0 borca girdik birdeHer kumarcının öyle dönemleri vardır yüklenme kendine la
Hiç yoktan adamla geçmişe dayalı bir alışverişimiz var @Proletarya adamdır senin ne olduğun belli değilSende dumduz gıttıgın poletrya mı neydı ona kankam demeyı seversın seker bayramk puahah
Böbreği kumara verdin demi@atabay123 bobrek naklı oldum sabah takıp edemedım rapor getırsem alırmısn lısteye
🧐Ben senin samimiyetine niye hiç inanmıyorum ya
Ulan bunlar nasıl taktik böyle@atabay123 bobrek naklı oldum sabah takıp edemedım rapor getırsem alırmısn lısteye
Bi kaç gün ara vermek bana iyi geliyor bu durumlarda. Yarını pazartesiyi boş geç. Salı çarşambayı beklePskojim bozuldu. GS korner dedim tekten 1 k 7.5 gitti. 250 yi 2.5 yapacaktım fb yine tekten gitti çin ilk yarı hayatta oynamam oynayacağım tuttu 1.5 dedim ilk yarı 1.0 MS 3.2 bitti. 300 u 1 k yapayım dedim oda Inter kornerden gitti 8 de kaldı. 1 kuponda 4.5 olacaktı 300 e falan oda tekten gitti. Biri tutsa tümbet bonusu alacaktım oda gitti elde 0 borca girdik birde
Ula hala gozumub onunde ettıgıb kufurler adama bıde etıket atıyorsun ne kayısladın ole sankı karsında netanyahu varHiç yoktan adamla geçmişe dayalı bir alışverişimiz var @Proletarya adamdır senin ne olduğun belli değil
Yok uyku da düzgün yok. Geç yatar oldum. Kafayı yicem birgün. Bazen ihtiyar düşünceleri geliyor gidiyor. Sabır ediyoruzUykunda zengin ol kankaa
Hayat bu yarin ne olacağını bilemeyizUla hala gozumub onunde ettıgıb kufurler adama bıde etıket atıyorsun ne kayısladın ole sankı karsında netanyahu var
Listenin başını hakediyor adamMetin listeye girecek mi bakalım bekliyoruz
Adamsın lan etmedım demıyorsunHayat bu yarin ne olacağını bilemeyiz
@asiruh olsa 2 özlü söz ile seni kendine getiriridi dostYok uyku da düzgün yok. Geç yatar oldum. Kafayı yicem birgün. Bazen ihtiyar düşünceleri geliyor gidiyor. Sabır ediyoruz