Gelmedi daha sadeve onay aldıOnay aldiysa 20 30 dk ya 2 sinide ypllar sasirtici![]()
Gelmedi daha sadeve onay aldıOnay aldiysa 20 30 dk ya 2 sinide ypllar sasirtici![]()
Helal lanmnnŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış
Otosinsten olmasın oE dedim ya artık gunluk ilk cekim otosistem diye
Yarım saatd gelir o zamanGelmedi daha sadeve onay aldı
Dost gelır 14 dakka sürüyor onay sonrası genelde hangi eötontemGelmedi daha sadeve onay aldı
Kelime rax ettiriyor adetaa djdjdjOtosinsten olmasın o
Buda bişey 🤣🤣😅😅Gelmedi daha sadeve onay aldı
Otosins de iyimiş ha tam galeri ismi Otosins görsen aracı burdan alırsın isimdeki şöhrete bakKelime rax ettiriyor adetaa djdjdj
Çektin mi buradan daha evvelGelmedi daha sadeve onay aldı
Valla ben begendim kanka 😆Otosins de iyimiş ha tam galeri ismi Otosins görsen aracı burdan alırsın isimdeki şöhrete bak
Olsun ilerleme varGelmedi daha sadeve onay aldı
Aracı otosinsten parayı betbojohndsn alcakın mottomuz buValla ben begendim kanka 😆
Valla al benden de o kadar. Fakirligimizi unuttuk 5 dkEspiriden anlayan adamlarla muhabbet etmek ayrı bi güzel oluyor var olun dostlar valla iyi geldi canım sıkkındı kafamı toparladım biraz
Hryecanlanma la dur dhdhdhAracı otosinsten parayı betbojohndsn alcakın mottomuz bu
Boyu posu devrilesice bi parayı vermediler kalbimiz küt küt atıyor heycandan 7-8 kere işemeye gittim evdekiler yanlış anlıcakHryecanlanma la dur dhdhdh
Sakin dostt heycandan toplara zarar gelmesinBoyu posu devrilesice bi parayı vermediler kalbimiz küt küt atıyor heycandan 7-8 kere işemeye gittim evdekiler yanlış anlıcak
Sen uyuyamazsın da bugünBoyu posu devrilesice bi parayı vermediler kalbimiz küt küt atıyor heycandan 7-8 kere işemeye gittim evdekiler yanlış anlıcak