Dostum bugün kızdırdıysam veya kırdıysam seni kusura bakma lütfenAhahahaha
Dostum bugün kızdırdıysam veya kırdıysam seni kusura bakma lütfenAhahahaha
OlabilirHak yolunamı gitti![]()
Bol şans inş tutar fena bonus çekmiş bro
Geri gelir ama yinede 🤣🤣Hak yolunamı gitti![]()
Estağfurullah ama biraz darıldım ters attın yinede seviyemi korudum bir şey yazmadımDostum bugün kızdırdıysam veya kırdıysam seni kusura bakma lütfen
Fark ettim gereksiz yükseldiğimi ondan yazmak istedim kusura bakma tekrarEstağfurullah ama biraz darıldım ters attın yinede seviyemi korudum bir şey yazmadım
Bi daha olmasinDostum bugün kızdırdıysam veya kırdıysam seni kusura bakma lütfen
Olucak olcakBi daha olmasin
Simdi nasil sövecek abshshshOlucak olcak
Sövmek yasak ve günahtır sonu cehennem ve ban ızdırabıdır lütfen yapılmasın öyle bişwySimdi nasil sövecek abshshsh
Bunun şerefine fakir düşmani osimhene bi ödül atmayı hak ettinOlucak olcak
VayyyŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış
Onay aldiysa 20 30 dk ya 2 sinide ypllar sasirticiŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış
Ooo bak sen sins ekibine işler yolundaŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış
Hayırlı olsun dostumŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış
E dedim ya artık gunluk ilk cekim otosistem diyeŞaşırtıcı bi sekilde ilk 100k çekim onay aldı bu saatte betboo kendini aşmış