- 4,450
- 3,943
- 113
İzlicem bunu@Shooter34 kanka son ayak kaldı oda gelirse sence ne verir . Tutan oranları mı çarpacaz
İzlicem bunu@Shooter34 kanka son ayak kaldı oda gelirse sence ne verir . Tutan oranları mı çarpacaz
İnşallah iyi oran gelir yaSüper şu an 40 oran falansın bu ayakta gelen oranı da çarp gelen oranlar 1tl ile çarpcan
Tjk tvde yok mu baktım da bulamadımİnşallah iyi oran gelir ya
7 numara aldı knk lanet olasıca öndeydi son anda kaptırdıTjk tvde yok mu baktım da bulamadım
Geçmiş olsun7 numara aldı knk lanet olasıca öndeydi son anda kaptırdı
Varmış şimdi hikaye açmışlar.Beyler bugün kod verecek mi bi talih bilgisi olan var mı @Shooter34
Kanka bu kupona 2k yatırsam daha garanti olacak şekilde nasıl düzenlerimTahmindir bugünün favorisi benim için 2.ayak West Kenan 5. Ayak supriz tek
Ekli dosyayı görüntüle 818718
Ben yapıp buraya atayım dostKanka bu kupona 2k yatırsam daha garanti olacak şekilde nasıl düzenlerim
2 k fazla Samet 500-1000 arası yap Parana yazık bugün suprizlerin günü her şey olabilir dostumKanka bu kupona 2k yatırsam daha garanti olacak şekilde nasıl düzenlerim
İlk 2 ayak sonrası 4-5-6.ayak supriz gelirse 100k civarı verir altılı favori gelirse paranı alırsınKanka bu kupona 2k yatırsam daha garanti olacak şekilde nasıl düzenlerim