- 28,319
- 17,223
- 113
Bizim 3 numara da gelmemiş puu
1. 5 Li ganyan yaptim onu paylaştım burda. Baktım herkes Altilinin İlk ayağina ganyan basıyor dedim bende tuttuğum ata basayimMadem çok guveniyodun 100 lira atsaydin ya
İhtimal yok he20 senelik at yarışcısıyım bu koşuyu 2 sinden başkasının kazanma ihtimali yok oynayın beraber kazanalım..
Ekli dosyayı görüntüle 818282
Ben tek maça Basar gibi oynayıp geçiyorum hiç anlamıyorum altılidan1. 5 Li ganyan yaptim onu paylaştım burda. Baktım herkes Altilinin İlk ayağina ganyan basıyor dedim bende tuttuğum ata basayim
Bende buna oynadımİhtimal yok he
Anladığım dan değil içime dogmustuRisk alırsın tabelaya 7 numara da dahil oldu 2 ata birden bas
Şunu bildik 7yi eklemedik amkRisk alırsın tabelaya 7 numara da dahil oldu 2 ata birden bas
Yok tamam oda kazandırmak ister ama madem bilmiyorsun bari blof yapmaBende buna oynadım
KaybettiBi tane tekli 1. Koşu mesutcan attım 3.2 oran geldımı bilgim yok hiç
129 senedir atım kaybetme şansı yok mümkün değil
Kanka son ayak da da bilirsem ne kadar verir sence ortalama1 geldi sanırım
Aynen oranları çarp en son 1 le çarp 1tl oynamışsın gibi düşün@Shooter34 kanka son ayak kaldı oda gelirse sence ne verir . Tutan oranları mı çarpacaz
4. Ayakta hangi oran geldi? Son ayakta 10 oranlardan biri gelirse 400 falan alırsın@Shooter34 kanka son ayak kaldı oda gelirse sence ne verir . Tutan oranları mı çarpacaz
4.10 geldi 4.ayak4. Ayakta hangi oran geldi? Son ayakta 10 oranlardan biri gelirse 400 falan alırsın
Süper şu an 40 oran falansın bu ayakta gelen oranı da çarp gelen oranlar 1tl ile çarpcan4.10 geldi 4.ayak