Vay be 4 polisi 300 tl için bide Gaziantep e gidiyorsun menemen değil de aslında şikayet eden de suç ayıp yaptığı hem hesabını kiraya veriyor bide şikayet ediyor bunları bulup dovcen2 ay önce başıma geldi 4 polis geldi eve bir evrak çıkardılar İzmir menemen cumhuriyet savcisi tutuklama çıkarmış bana 10 nisana kadar Gaziantep adliyesine gidip ifade vermem gerekiyormus neyse gitim 2 saatlik nezaret sonra bismi kismi herneyese mememen savcisna canlı bağladı 2023 agusta papara hesabıma 300 TL gelmiş para gönderen kişi savcıdan şikayet etmiş benim hesabı dolandırıcı diye isim sordu tanimamm dedim papara hesabın kiralık mi yok ben kulanirim dedim fatura TL yükleme falan yapıyorum diye dedim hatırlamıyorum gelen parayı parasını geri gönderebilirim dedim savcı hanıma tamam dedi yazı yazdı faizi falan neyse öderim dedim yok dedi şikayetçi o gece 12 bin TL yanlış göndermiş dedi paranın tamamını sizden talep ediyor dedim savcı hanim bana gelen 300 degilmi evet bana ne kime gönderdiğinden odemiyorum bu işte benim bir kabahatim yok parayı yanlış gönderen kisiyide tanimyorum öyle bir parayida hatirlamiyorum dedim tamam dedi polis serbestmi tutuklumu diye sordu savcı serbest gidebilir dedi kağıt verdiler bana adliyeden bı kabahti yok suç tamamiyle karşı tarafın diye kapandı gitti muhtemelen aynı iş bazı uyanıklar sitelere atıkları paraları kaybetikten sonra savcıdan şikayet açıyorlar dolandirildim diye parasını geri istiyor sitelerde bizim yatırım ve çekim islemlerimizi birbiimizle esletirdigi için mağdur yine sen ben oluyoruz sizden ricam para kaybetmeyi göze alamıyorsanız oynamayın miletin siciliylede oynamiyinayiptir gunahtir