Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asliye Mahkemesinden Kağıt Geldi Uşaklar

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Uşağum ne diyon resmi paylaşırken resmi internetten örnek bulduğumu yazdım bana gelen kağıt evde. Aynı bu şekil çağrı kağıdı diye bunu paylaştım çoluk çocuk yorum atmayın
Olum bu Karadenizlilerin hepsi mı böyle internetten bulduğun kağıdı niye atıyorsun.Ayni şey olmayacağı net.ayrica hangi çağda yasiyorsun e devlete girip UYAP vatandaşlık portaldan dosya sorgulasana.allah burun vermiş gerisini koyvermis.

Trabzonlu Temel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
27
18
Uşaklar resmi paylaşırken resimi internetten örnek buldum aynı böyle kağıttı dedim herif bana yalancı o resim 10 sene önce diyor

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Bu adam da birseyler var dümen anlayamadım dostlar

Trabzonlu Temel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
27
18
Olum bu Karadenizlilerin hepsi mı böyle internetten bulduğun kağıdı niye atıyorsun.Ayni şey olmayacağı net.ayrica hangi çağda yasiyorsun e devlete girip UYAP vatandaşlık portaldan dosya sorgulasana.allah burun vermiş gerisini koyvermis.
Uşağım ne yazarsam yazayım bişey bulamadım. Alcade adlı arkadaş tanıksan uyapta gözükmez demiş

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Kağıdı veren kişi dolandırıcı sahte evrak olabilir artık sahte evrak çıkartıyor lar

Trabzonlu Temel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
27
18
Sağolun uşaklar duruşma gününe 20 günden fazla var bikaç güne adliyeye gidecem bakalım neymiş mevzu

Trabzonlu Temel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
27
18
Yarın sabah adliyeye git dosya numaranla sorgulat ne olduğu konusunda kimliginle git bilgi alırsın tanıksan zaten önemli bı durum yok senlik bisey yok.sanık olmadıkca korkma
Reis kağıtta dosya nosu hiçbişey yok bomboş. Sadece muhattabın benim ad soyadım bide anası şu babası bu yazıyo sansürlü. Ahmetse A****t yazıyor

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Sağolun uşaklar duruşma gününe 20 günden fazla var bikaç güne adliyeye gidecem bakalım neymiş mevzu
Burnunu her şeye şokma uşağum böyle tanık yazarlar her duruşmaya gider gider gelirsin.(not: bu burun varken sende çok mumkunde değil her olaya sokmaman)

Trabzonlu Temel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
27
18
Burnunu her şeye şoka uşağum böyle tanık yazarlar her duruşmaya gider gider gelirsin.(not: bu burun varken sende çok mumkunde değil her olaya sokmaman)
Yok uşağım tertemiz adamım. Kağıtta tanıksın demiyo sadece en sağ altta ufak şekilde tanıklık sürecinde bilgi almak için kare kodu okut diyordu bide karekod vardı inşallah tanığımdır

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Hayırlı olsun yeni trollümüz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Mahkeme kağıdı gelmişse bırak burda muhabbet etmeyi adliyeye gidip ogren hemen işiniz gücünüz forumun kalitesini düşürmek başka amacınız yok