- 38
- 27
- 18
Uşağım o resmi internetten buldum ona benziyor sağ tarafı sol tarafı aynı öyle geldi banadaHukuk mahkemesi oğlum ya😂😂😂
Ceza değil bu miras olayı
Uşağım o resmi internetten buldum ona benziyor sağ tarafı sol tarafı aynı öyle geldi banadaHukuk mahkemesi oğlum ya😂😂😂
Ceza değil bu miras olayı
Olum bu Karadenizlilerin hepsi mı böyle internetten bulduğun kağıdı niye atıyorsun.Ayni şey olmayacağı net.ayrica hangi çağda yasiyorsun e devlete girip UYAP vatandaşlık portaldan dosya sorgulasana.allah burun vermiş gerisini koyvermis.Uşağum ne diyon resmi paylaşırken resmi internetten örnek bulduğumu yazdım bana gelen kağıt evde. Aynı bu şekil çağrı kağıdı diye bunu paylaştım çoluk çocuk yorum atmayın
Tamam işte her ihbarname aynı değildir onu diyoruz.sirf ihbarname diye aha bundan geldi denir mi ? Üzerinde yazan yazılar önemli olanlar.her gördüğün sakallı deden olmadigi gibi her ihbarnamede aynı degildir
Uşağım ne yazarsam yazayım bişey bulamadım. Alcade adlı arkadaş tanıksan uyapta gözükmez demişOlum bu Karadenizlilerin hepsi mı böyle internetten bulduğun kağıdı niye atıyorsun.Ayni şey olmayacağı net.ayrica hangi çağda yasiyorsun e devlete girip UYAP vatandaşlık portaldan dosya sorgulasana.allah burun vermiş gerisini koyvermis.
Bana gelen asliye ceza mahkemesiydi sol üstte yazıyorduTamam işte her ihbarname aynı değildir onu diyoruz.sirf ihbarname diye aha bundan geldi denir mi ? Üzerinde yazan yazılar önemli olanlar.her gördüğün sakallı deden olmadigi gibi her ihbarnamede aynı degildir
Yarın sabah adliyeye git dosya numaranla sorgulat ne olduğu konusunda kimliginle git bilgi alırsın tanıksan zaten önemli bı durum yok senlik bisey yok.sanık olmadıkca korkmaUşağım ne yazarsam yazayım bişey bulamadım. Alcade adlı arkadaş tanıksan uyapta gözükmez demiş
Yapay zeka ya kağıdı at bilgi verir sana ne yapacağınıSağolun uşaklar duruşma gününe 20 günden fazla var bikaç güne adliyeye gidecem bakalım neymiş mevzu
Reis kağıtta dosya nosu hiçbişey yok bomboş. Sadece muhattabın benim ad soyadım bide anası şu babası bu yazıyo sansürlü. Ahmetse A****t yazıyorYarın sabah adliyeye git dosya numaranla sorgulat ne olduğu konusunda kimliginle git bilgi alırsın tanıksan zaten önemli bı durum yok senlik bisey yok.sanık olmadıkca korkma
Burnunu her şeye şokma uşağum böyle tanık yazarlar her duruşmaya gider gider gelirsin.(not: bu burun varken sende çok mumkunde değil her olaya sokmaman)Sağolun uşaklar duruşma gününe 20 günden fazla var bikaç güne adliyeye gidecem bakalım neymiş mevzu
Öyle ihbarname olmaz dostum adliyeye git.Reis kağıtta dosya nosu hiçbişey yok bomboş. Sadece muhattabın benim ad soyadım bide anası şu babası bu yazıyo sansürlü. Ahmetse A****t yazıyor
Yok uşağım tertemiz adamım. Kağıtta tanıksın demiyo sadece en sağ altta ufak şekilde tanıklık sürecinde bilgi almak için kare kodu okut diyordu bide karekod vardı inşallah tanığımdırBurnunu her şeye şoka uşağum böyle tanık yazarlar her duruşmaya gider gider gelirsin.(not: bu burun varken sende çok mumkunde değil her olaya sokmaman)
Eve geçecem birazdan uşağım atarım resmiÖyle ihbarname olmaz dostum adliyeye git.