- 1,856
- 1,458
- 113
Bol şans dostSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
Bolsanslar....Sabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
bol şanslarSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
Evet 1k ustu msj olur bu konuda bence kavga kıyamet bol sansSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
bol şansSabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
Şuan mi attı mesajBahsettiginiz dolandırıcı bu mu?
EvetŞuan mi attı mesaj
sımdı atmısŞuan mi attı mesaj
Olmaz kavgaya gerek yok kazanma ihtimali düşük zaten düşük dedim tutamadim kendimiEvet 1k ustu msj olur bu konuda bence kavga kıyamet bol sans
İnanılmaz aq
Bencedeİnanılmaz aq
Bol sans bro.dusuk oran dedigin bumu? 😁Sabaha kadar düşük oranlarla gideceğim bir şeyler kazanırsak 3-4 kişiye ulaşırız...⚡Ekli dosyayı görüntüle 812182
O yüzden hiç bulaşmıyorum kank 250 için kimseyle papaz olamam 3-5 kişi takip etsin yeterliEvet 1k ustu msj olur bu konuda bence kavga kıyamet bol sans