- 5,196
- 2,520
- 113
Çoluk çocuk varmı kral oğlanla beraber gidecen herhalde askere🤣Benim bildiğim 4 ama belki daha fazla olabilir 😁
Çoluk çocuk varmı kral oğlanla beraber gidecen herhalde askere🤣Benim bildiğim 4 ama belki daha fazla olabilir 😁
😂😂😂😂Çoluk çocuk varmı kral oğlanla beraber gidecen herhalde askere🤣
yaş kaçBenim bildiğim 4 ama belki daha fazla olabilir 😁
Haha yok dost bakalim gidicez bir ara cok engel oluyorÇoluk çocuk varmı kral oğlanla beraber gidecen herhalde askere🤣
31yaş kaç
En son yakaladıklarında 1443 gun diyorlardı sonra onlarda bıraktı günleri söylemeyi bende 4yilda kaldım 😁yaş kaç
31 yaşına kadar askere gitmemek yasak değilmi ben en fazla 29 yaşını doldurana kadar askere gitmeyebilir sanıyodum. Gitmezseniz nolucak, 3. yakalanışta sıkıntı oluyomuş hep evde olsanız yani yakalanma durumunuz olmasa ölene kadar gidinilmeyebiliyomu
2017 de 42 yaşında üst devrem vardı adamı direk.koguscu yapmışlar🙂31 yaşına kadar askere gitmemek yasak değilmi ben en fazla 29 yaşını doldurana kadar askere gitmeyebilir sanıyodum. Gitmezseniz nolucak, 3. yakalanışta sıkıntı oluyomuş hep evde olsanız yani yakalanma durumunuz olmasa ölene kadar gidinilmeyebiliyomu
Yas sınırını bilmiyorum ama tutanak sınırı yok sanirim hangi 3 hangi 33 kac tutanak var bilmiyorum en son 4. Ayda izmitte arabayla cevirmede tuttular tutanak evdeyim gelen giden yok gelirlerse gideriz31 yaşına kadar askere gitmemek yasak değilmi ben en fazla 29 yaşını doldurana kadar askere gitmeyebilir sanıyodum. Gitmezseniz nolucak, 3. yakalanışta sıkıntı oluyomuş hep evde olsanız yani yakalanma durumunuz olmasa ölene kadar gidinilmeyebiliyomu
Az kalmis 11 sene sonra 42 😁2017 de 42 yaşında üst devrem vardı adamı direk.koguscu yapmışlar🙂
kaç yıl kaçak gezdigimi hatırlamıyorum ama 6k vergisi cikti ödemedim duruyor bı ara odeyecegimKaç yıldır kacaktasin hadi bizim okul KPSS derken 3 yıldır kacagiz sen ? .d
6 ay yaptığına göre okumussun alır denizi bilmem ama hava alirBeyler Allah izin verirse 1 ay sonra askerim 6 ay gideceğim merak ettiğim birşey var denizcilik veya havacılık erleri alıyormu yoksa sadece kara ve jandarma tarzımı oluyor
Usta sen ne diyorsun ya şansına denk gelmiş senin ne abi diyecekler sana sigara verirsen abisin vermezsen anında paleler ters yapmaya başlar önce gelen kara cahil arkadaşlar her zaman dik kafalı olur olay çıkartır seni tanımaz ne zaman işi düşer abi der iletişimle bi alakası yok yani haberin olsun sana öyle denk gelmişEvet kanunen 29 yaşına kadar erteleyebiliyorsun. Ben de 29 yaşında 6 ay gittim. Geç gitmek her türlü avantaj ya. Beni direk çavuş yaptılar. Bazı yeni uzmanlar ve sözleşmeli subaylar mesai saati dışında abi diyordu. Tabi bu insanlarla kurduğun iletisime de bağlı. Yaşının adamı olmazsan bi faydasını görmezsin.
6 ay yaptığına göre okumussun alır denizi bilmem ama hava alir
Olaylar tabi çıkıyordu ama bana kimse bisey demiyordu. Biri benle ters düşse bilir ki diğerleri benle ters düştüğü için tepki gösterecek. Ben de her zaman abi gibi davrandım. Çavuşum veya yaşlıyım diye burnum havada gezmedim. Kimin derdi varsa dinledim, kim biriyle kavga ettiyse barıştırdım. Gül gibi 6 ay geçirdik. Örnek veriyorum yemek sırasında anlaşmazlık mı çıktı yanlarına gittiğim anda gürültü biterdi. Bisey dememe gerek yoktu. Uzmanlara bana gösterdikleri saygıyı göstermiyorlardı. Hem disiplin hem sevgi gösterdim. Bi başka örnek bi erin eşi doğum yaptı. Doğum iznine gidecekti. Sessiz sedasız yardım etmek isteyenlerden para topladım cebine para koyup gönderdim. Hemen hemen herkes de 3 lira 5 lira 50 lira ne durumu varsa verdi.Usta sen ne diyorsun ya şansına denk gelmiş senin ne abi diyecekler sana sigara verirsen abisin vermezsen anında paleler ters yapmaya başlar önce gelen kara cahil arkadaşlar her zaman dik kafalı olur olay çıkartır seni tanımaz ne zaman işi düşer abi der iletişimle bi alakası yok yani haberin olsun sana öyle denk gelmiş