Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Yok dostum hic biesey olmaz otobüsü cevirselerde orda hemen tutanak tutarlar 15gun içinde askeriyeye gidicem diye 5dk onun resmini çek birdahaki cevirmelerde onu goster birsey olmaz yurt dışına bile çıkabilirsin
Bende onun resmi var ama mart ayinda cektim. Jandarma cek cevirirlerse gosterirsin dedi ama 5 ay oldu yerler mi yine gostersem

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
İşte bazı memurlar karakolda tutacaz tutanağı diyebiliyor ondan dolayı biz git karakola göz dedik yoksa bişey olmaz dedim gibi kral ama kafa rahat yolculuk etsin diye dedik
Bana hiç denk gelmedi karakola götüren hepsinin yanında kağıt vardi bekcilerin cebinde bile var ben 4yildir kac tutanak yedim

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Dostum kaçaksan eğer yakalanmadığın her gün için 42 tl yakalandıktan sonra şubeye gidip yoklama yaptırmadıysan her gün 94 tl işleniyor. 2 kez yakalanma hakkın var 3.sünde direk karakola götürülürsün. Parayı cezasını da askerden döndükten sonra da ödeyebilirsin ama o ceza öyle yada böyle ödenecek.
Üstad yaş 30 küsür oldu atanma deprem derken kaldık haftaya basvursam yoklama yaptırsam kaçak durumdayım haliyle Eylül'de gider miyim direkt

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
Bende onun resmi var ama mart ayinda cektim. Jandarma cek cevirirlerse gosterirsin dedi ama 5 ay oldu yerler mi yine gostersem
Göster bazen yiyorlar ama cok sıkıntı durum degil dost yenisi tutsunlar nerden nereye gidicen sen

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Bana hiç denk gelmedi karakola götüren hepsinin yanında kağıt vardi bekcilerin cebinde bile var ben 4yildir kac tutanak yedim
Bı kaç kiseden duydum ben ona istinaden söyledim şimdi otobüste karakolda halledicez dese hayır gelemem diyemiycek sonuçta tabi seninde dediğin gibi kral hemen karakola çekmeden halledende var

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Evet askerlik şubesine gitmeden e devletten de yapabilirsin ama sen kaçak durumunda olduğun için şubeye gidip yaptır direk seni götürmezler zaten celp dönemini beklersin
Çok teşekkürler hocam diğer celp ne zaman onu da öğrenirim

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
Bı kaç kiseden duydum ben ona istinaden söyledim şimdi otobüste karakolda halledicez dese hayır gelemem diyemiycek sonuçta tabi seninde dediğin gibi kral hemen karakola çekmeden halledende var
Evet bana denk gelmedi tabi gelemem diyemezsin dediğinde mantikli bir tutanak tuttursa 15gun rahat rahat gidersin esenler otogardan giderse zaten otobüs kalkmadan geliyorlardi 😁

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
309
63
Izmirden diyarbakir. 20 saat yol illa ki ceviriyolar stres basladi bende simdiden. Yarin karakola gidip derdimi anlatayim en iyisi
Tuttur tutanak birsey olmaz dost hic stres yapma rahat ol götürme falan yok ben Kıbrısa bile gittim hiç birsey olmaz

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Izmirden diyarbakir. 20 saat yol illa ki ceviriyolar stres basladi bende simdiden. Yarin karakola gidip derdimi anlatayim en iyisi
Aynen en mantıklısı o duruyor otobus diyarbakir diyon bide otobüs bekletirsen Diyarbakır insanı sabırlı olmaz herhalde Kürtçe soverler artık diyarbakira kadar🤣