Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Maaş

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Herkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Herkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Doğu'da asgari ücretin 4/1 i
Batıda 1 karton sigara parası yatar eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Hudutta yaparsan Hudut maaşı alirsin ekstra iyi kötü bir aylık sigara ihtiyacını gorur
Batıda çerez parası

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,416
5,851
113
Hatayda yapmıştım 2019 da 800 tazminat 150 maaş alıyodum yetiyordu, şimdi git deseler koşarak giderim.

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
2013 te Lüleburgaz da 26 ₺ alıyordum ziraate yatıyordu içerde sadece garanti atmsi vardı 10₺ cekebiliyordum sadece 😂😂😂

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
2013 te Lüleburgaz da 26 ₺ alıyordum ziraate yatıyordu içerde sadece garanti atmsi vardı 10₺ cekebiliyordum sadece 😂😂😂
Hahaha valla iyi hatırladın aynen öyle 10₺ den fazla çekemiyorduk sinir krizine girerdik gözümün önüne geldi be

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
kıbrıstaydım unuttum 7ay önceydi 1600 küsürdü net hatırlamıyorum ama kıbrısta olduğumuz için fazla yatıyodu

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Sivas temeltepe çıktı acemi birlik orası full huduta atıyormuş tahmini ne kadar gelir aylık ek hesap ayda 1100 kesecek

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Sivas temeltepe çıktı acemi birlik orası full huduta atıyormuş tahmini ne kadar gelir aylık ek hesap ayda 1100 kesecek
ben de oradan hakkariye gittim 2023te 1700tl yatıyodu onbaşı olduğum için 100tl fazla alıyodum. bu arada allah kurtarsın kardeş temeltepe sana bütün borçlarını unutturacak kadar iğrenç bir yer şimdiden geçmiş olsun :D

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
344
83
Ben yeni Samsun'dan geldim kardeşim 1830 TL yatıyor aylık giderken ve gelirken de yol parani verirler

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
Siz gidin terörle mücadele edin askerlik yapın, binlerce insan canından olsun. Sonra da ülkeyi yönetenler iktidarının devamlılığı için teröristlerle kapalı kapılar ardında binbir türlü pazarlık yapsınlar. Sizler de ihaneti televizyonlardan izleyin ve şu soruyu sorun kendinize.......

- Ne yani bütün çaba boşa mıydı

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
276
63
Siz gidin terörle mücadele edin askerlik yapın, binlerce insan canından olsun. Sonra da ülkeyi yönetenler iktidarının devamlılığı için teröristlerle kapalı kapılar ardında binbir türlü pazarlık yapsınlar. Sizler de ihaneti televizyonlardan izleyin ve şu soruyu sorun kendinize.......

Evet boşaydı bu ülkede çoğu şey boşa zaten

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63

Alla reisi başımızdan eksik etmesin amin