Doğu'da asgari ücretin 4/1 iHerkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
2021 yılında şırnaktayken 900 kusur lira alıyordumHerkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Hudutta yaparsan Hudut maaşı alirsin ekstra iyi kötü bir aylık sigara ihtiyacını gorurHerkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Hatayda yapmıştım 2019 da 800 tazminat 150 maaş alıyodum yetiyordu, şimdi git deseler koşarak giderim.Herkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Hahaha valla iyi hatırladın aynen öyle 10₺ den fazla çekemiyorduk sinir krizine girerdik gözümün önüne geldi be2013 te Lüleburgaz da 26 ₺ alıyordum ziraate yatıyordu içerde sadece garanti atmsi vardı 10₺ cekebiliyordum sadece 😂😂😂
O lanet gri kart mi 🤣2013 te Lüleburgaz da 26 ₺ alıyordum ziraate yatıyordu içerde sadece garanti atmsi vardı 10₺ cekebiliyordum sadece 😂😂😂
Aynen jsjsajsjO lanet gri kart mi 🤣
kıbrıstaydım unuttum 7ay önceydi 1600 küsürdü net hatırlamıyorum ama kıbrısta olduğumuz için fazla yatıyoduHerkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Sivas Temeltepe çıktı acemi birlikHudutta yaparsan Hudut maaşı alirsin ekstra iyi kötü bir aylık sigara ihtiyacını gorur
Batıda çerez parası
ben de oradan hakkariye gittim 2023te 1700tl yatıyodu onbaşı olduğum için 100tl fazla alıyodum. bu arada allah kurtarsın kardeş temeltepe sana bütün borçlarını unutturacak kadar iğrenç bir yer şimdiden geçmiş olsunSivas temeltepe çıktı acemi birlik orası full huduta atıyormuş tahmini ne kadar gelir aylık ek hesap ayda 1100 kesecek
Evet boşaydı bu ülkede çoğu şey boşa zatenSiz gidin terörle mücadele edin askerlik yapın, binlerce insan canından olsun. Sonra da ülkeyi yönetenler iktidarının devamlılığı için teröristlerle kapalı kapılar ardında binbir türlü pazarlık yapsınlar. Sizler de ihaneti televizyonlardan izleyin ve şu soruyu sorun kendinize.......
- Ne yani bütün çaba boşa mıydı
Yaş kaç yaylan 😂Doğu'da asgari ücretin 4/1 i
Batıda 1 karton sigara parası yatar eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum.
Aynen katılıyorumEvet boşaydı bu ülkede çoğu şey boşa zaten
Alla reisi başımızdan eksik etmesin aminSiz gidin terörle mücadele edin askerlik yapın, binlerce insan canından olsun. Sonra da ülkeyi yönetenler iktidarının devamlılığı için teröristlerle kapalı kapılar ardında binbir türlü pazarlık yapsınlar. Sizler de ihaneti televizyonlardan izleyin ve şu soruyu sorun kendinize.......
- Ne yani bütün çaba boşa mıydı