Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
arıyorsun askerlik şubesini ben 1 ay geç gideceğim diyorsun haber veriyorsun onlarda senin tarihi 1 ay sonraya erteliyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Erteletseydin keşke

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Ben 6 gün geç teslim oldum 6 gün fazla yaptırdılar üstüne para cezasıda geldi haberin olsun vede bi yerde GBT girersen kaçak gözükücen ordan seni götürürler direk

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,525
2,548
113
Varsa aydınlatabilir mi.
Keşke dememek için hemen askere git yoksa ilerde pişman olursun senin devrelerin terhis olurken sen onları uğurlarsın 1 gün bile 1 ay gibi gelir sana tavsiyem gününde git dostum devre kaybı olmak iyi bişey değil

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
556
109
43
Şuan Kıbrıs'ta askeriyede bu konuyu gördüm kanka devre kaybı oluyorsun ve inan ki çok taş taş geciyorlar devrelerin gideceg sira

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
arıyorsun askerlik şubesini ben 1 ay geç gideceğim diyorsun haber veriyorsun onlarda senin tarihi 1 ay sonraya erteliyor
Öyle bişey yok kanka bunun tarihi saati günü yeri belli gidicek otelden yer ayırtmadı ki günü değiştirsin gidicek ben 6 gün geç gittim 6 gün fazla yaptırdılar üstüne 640 TL para cezası ödedim 9 yıl önce düşün şimdi 1 aya düşünemiyorum 😂

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
372
83
Varsa aydınlatabilir mi.
Çevirmeye girersen direk götürürler haberin olsun

spaysface

Üye
Yeni Üye
42
25
18
Askeriye la ora ne demek işim var geç gidecem.15 sene evvel gidip bu soruyu şubede sorsan gülmekten cevap veremezlerdi peşine de azar işitirdin.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Askeriye la ora ne demek işim var geç gidecem.15 sene evvel gidip bu soruyu şubede sorsan gülmekten cevap veremezlerdi peşine de azar işitirdin.
15 sene önce 1.5 seneydi dimi askerlik şaplak manyağı ederlerdi ne gülmesi 😂

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,574
113
Devre kaybı gidersin devrelerin olmaz cezası yok asker kaçağı sayılırsın bulunduğun yerden alınır askere götürülürsün o kadar

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
Devre kaybı gidersin devrelerin olmaz cezası yok asker kaçağı sayılırsın bulunduğun yerden alınır askere götürülürsün o kadar
Nasıl cezası yok ? Ben 6 gün geç gittim 6 gün fazla yaptırdılar askerliğim bitti üstüne 640 TL para cezası ödedim darbede askerdeydim Kars Sarıkamış’ta yaptım cezası var

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
302
63
O zaman gidecem mecbur ne yapalım
Herhangi bişey götüreyim mi yoksa onlar mı veriyor gerek yokmu

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
352
83
En iyisi zamaninda gidip devrelerinle ortami kurmak diger turlu sana zor gelir yanliz olursun

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
Eşortman takımı götürmüştü ben kendime onların verdiklerini giymedim Bakırköy’den kaçmış gibi geziyorlardı hepsi 😂😂😂

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Acemide sivil hicbise giydirmezler ortamın olursa belki ustdevrelerle gece eşofman şekli yaparsın oda belki

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,574
113
Nasıl cezası yok ? Ben 6 gün geç gittim 6 gün fazla yaptırdılar askerliğim bitti üstüne 640 TL para cezası ödedim darbede askerdeydim Kars Sarıkamış’ta yaptım cezası var
Her geçen gün için kendin teslim olursan 46 TL yakalanırsan 92 TL cezası var adam para biriktirip 1 ay sonra gidicem diyor 30 gün gitmese en fazla cebinden çıkacak 2700 tldir onuda Hemen vermiyor bide devre kaybı gidiyor kimseden fazla askerlik yapmıyor hangi gün gittiyse o gün başlıyor askerliği 6 ayını yapıp çıkıyor bu kadar basit

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
Acemide sivil hicbise giydirmezler ortamın olursa belki ustdevrelerle gece eşofman şekli yaparsın oda belki
Ben giymiştim vallahi kanka onların verdiklerini giymedim 😂😂 Bakırköy’den kaçmış gibi geziyorlardı etrafta benim bi kaç arkadaşta giriyordu eskisi gibi değil çok şey değişti vay be darbede askerdim Kars Sarıkamış 😒