Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerde Tuşlu Telefon Ama Dokunmatik

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,815
113
Biz askerken tuşluda yasaktı .

Karakolda zaten telefon çekmiyordu santralde uydu telefonu vardı evi barkı ordan arıyorduk hey gidi hey 😀
Benim zamanında cep telefonu yoktu, konturlu tak konuş kart vardı , onunla arardık, onun için de 20 kişinin arkasında sıraya girerdik , hey gidi günler 🥴🥴teknılıci ilerlemiş

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Rütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ? :)) ayaklar baş oldu TSK'da telefona kimse bişey demez.
Öyle bir rütbe emir vermeden nefes bile alamazlar düşün ki telefonla selfie çekiyor izin vermiş demek ki

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
87
28
Acemi de sıkıntı çıkarmıyorlar ama usta birliğine geçince kullanamazsın o telefonu o telefon yüzünden 6 gün askerliği uzadı bizim arkadaşların

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,963
955
113
Rütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ? :)) ayaklar baş oldu TSK'da telefona kimse bişey demez.
Rütbelilere telefon hertürlü serbest dmeek istemiştim ama yinede sen bilirsin😀

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,963
955
113
Benim zamanında cep telefonu yoktu, konturlu tak konuş kart vardı , onunla arardık, onun için de 20 kişinin arkasında sıraya girerdik , hey gidi günler 🥴🥴teknılıci ilerlemiş
Acemi birliğinde ve İl jandarmada ankesörlü telefon vardı ama üs bölgelerinde yoktu sadece 1 tane telefon vardı oda santraldeydi

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Kıçı kırık bir teğmen vardı amk Kendini general sanıyordu. Dayak yemiş askerlerden daha sonra 😂😂😂

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
687
80
28
Kardeşim nereye düştün bilmiyorum ama bir kaç gün ortamı gözle sonrasında mutlaka bir akıllı telefon tedarik edersin içeri ben usta birliğini Kıbrıs da yaptım akıllı telefonu olmayan asker yoktu