- 768
- 316
- 63
dayı yok böyle bişe bizzat şırnakda askerlik yaptım ocakta android falan kullanmak kesinlikle yasakO eskidendi. Askeriyede düzen mi kaldı. Şimdi Android ya da iOS olmayani askere almıyorlar.
dayı yok böyle bişe bizzat şırnakda askerlik yaptım ocakta android falan kullanmak kesinlikle yasakO eskidendi. Askeriyede düzen mi kaldı. Şimdi Android ya da iOS olmayani askere almıyorlar.
Benim zamanında cep telefonu yoktu, konturlu tak konuş kart vardı , onunla arardık, onun için de 20 kişinin arkasında sıraya girerdik , hey gidi günler 🥴🥴teknılıci ilerlemişBiz askerken tuşluda yasaktı .
Karakolda zaten telefon çekmiyordu santralde uydu telefonu vardı evi barkı ordan arıyorduk hey gidi hey 😀
Öyle bir rütbe emir vermeden nefes bile alamazlar düşün ki telefonla selfie çekiyor izin vermiş demek kiRütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ?) ayaklar baş oldu TSK'da telefona kimse bişey demez.
ohaAdamın bahsettiği teli ben 6500e alıp götürdüm devreci godoşlar almadı xiaominin telefon. Bedelli olduğum halde almadı godoşlar
kasmayın dokanmatik sokarsınız askere skine saklaAskerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
senin dünayadan haberin yok kullanıyorlardayı yok böyle bişe bizzat şırnakda askerlik yaptım ocakta android falan kullanmak kesinlikle yasak
İzin vermese enseye şapalağı koyar. Mecbur verecekÖyle bir rütbe emir vermeden nefes bile alamazlar düşün ki telefonla selfie çekiyor izin vermiş demek ki
Rütbelilere telefon hertürlü serbest dmeek istemiştim ama yinede sen bilirsin😀Rütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ?) ayaklar baş oldu TSK'da telefona kimse bişey demez.
Acemi birliğinde ve İl jandarmada ankesörlü telefon vardı ama üs bölgelerinde yoktu sadece 1 tane telefon vardı oda santraldeydiBenim zamanında cep telefonu yoktu, konturlu tak konuş kart vardı , onunla arardık, onun için de 20 kişinin arkasında sıraya girerdik , hey gidi günler 🥴🥴teknılıci ilerlemiş
Noldu sisfoshaydaa
Ne cezası aldın disko muCiddi ciddi askerde telefon serbest mi simdi
Ulan biz bosunami dayak yiyip ceza aldik
Kıçı kırık bir teğmen vardı amk Kendini general sanıyordu. Dayak yemiş askerlerden daha sonra 😂😂😂Rütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ?) ayaklar baş oldu TSK'da telefona kimse bişey demez.
Aynn 7 gun7 de durum soyledik diye aldmNe cezası aldın disko mu
Nerde yaptın askerlikAynn 7 gun7 de durum soyledik diye aldm
Ben yanımda dokunmatik telefonumu goturdum 1 hafta sonra komutan dan aldımAskerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
KarsdaNerde yaptın askerlik
Serbest değil komutan veriyor ama yakalarsa 6 gün hizmetten men cezasıCiddi ciddi askerde telefon serbest mi simdi
Ulan biz bosunami dayak yiyip ceza aldik