haydaaKamerası yoksa sorun olmaz ama sosyal medyaya giriş varsa telefonda almazlar reis
Sosyal medya girişi var telefon içini kontrol ediyorlar mıKamerası yoksa sorun olmaz ama sosyal medyaya giriş varsa telefonda almazlar reis
tuşlu kamerasız ise açık bakmazlar ama komutanların yanında girmeAskerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
Tamam sağolasınkamerası olmasın yeter sosyal medya şeylerinide gösterme
Biz askerken tuşluda yasaktı .Askerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
dost sosyal medya içinse anlayan varsa birisine ver uyguluma isimlerini ve simgesini değiştirir örnek instagramı hesap makinesi yapar böylece sıkıntı çıkmazAskerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
Bro o adam rütbeli😀😀O eskidendi. Askeriyede düzen mi kaldı. Şimdi Android ya da iOS olmayani askere almıyorlar.
7210 vardı nokianın usta birliğine giderken mabadıma sokup girdim içeri il jandarmadan karakola götürdüler komutan cep telefonu serbest dedi ama hiçbiryerde çekmediğini söylemedi yaşayarak test etmiş olduk😀😀Ciddi ciddi askerde telefon serbest mi simdi![]()
Ulan biz bosunami dayak yiyip ceza aldik
Rütbesi ne allah aşkına ? Genel kurmay başkanının yanında selfie çekecek kadar mı ?Bro o adam rütbeli😀😀
Ben kargoyla sokuyodum telefonlari7210 vardı nokianın usta birliğine giderken mabadıma sokup girdim içeri il jandarmadan karakola götürdüler komutan cep telefonu serbest dedi ama hiçbiryerde çekmediğini söylemedi yaşayarak test etmiş olduk😀😀