Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerde Tuşlu Telefon Ama Dokunmatik

Darly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,047
726
113
Kamerası yoksa sorun olmaz ama sosyal medyaya giriş varsa telefonda almazlar reis

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,963
955
113
Askerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
Biz askerken tuşluda yasaktı .

Karakolda zaten telefon çekmiyordu santralde uydu telefonu vardı evi barkı ordan arıyorduk hey gidi hey 😀

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,971
788
113
Askerde bu cihaz sorun çıkartırmı acemi girişinde 4500 lira Dokunmatik kamerasız ama tuşlu
dost sosyal medya içinse anlayan varsa birisine ver uyguluma isimlerini ve simgesini değiştirir örnek instagramı hesap makinesi yapar böylece sıkıntı çıkmaz

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Ciddi ciddi askerde telefon serbest mi simdi :D
Ulan biz bosunami dayak yiyip ceza aldik

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,963
955
113
Ciddi ciddi askerde telefon serbest mi simdi :D
Ulan biz bosunami dayak yiyip ceza aldik
7210 vardı nokianın usta birliğine giderken mabadıma sokup girdim içeri il jandarmadan karakola götürdüler komutan cep telefonu serbest dedi ama hiçbiryerde çekmediğini söylemedi yaşayarak test etmiş olduk😀😀

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,299
1,400
113
Almıyorlar dostum ben bedelli gittim o telefon xiominin çok meşhur telefonu almıyorlar onu

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,797
113
Ben 366/1 kısa dönem yaptım. Tek bende vardı Android. Berberle tanışıp ona verip içeri sokmuştum. Benden başka kimsede yoktu ama millet korkudan almamıştı. X-ray den geciriyor arıyorlar. Ama yakalansaan bile yemin töreninde geri veriyor telefonu. Benimkini iki kez yakaladılar birinde komutanın dolaptan geri calmistim. Farketti bidaha yakaladı. Onda da yemin töreninde aldım. Uğraşamam senle dedi bırakmıştı. Göze çok batirmadan kullanırsan kimse bişey demez.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,299
1,400
113
Adamın bahsettiği teli ben 6500e alıp götürdüm devreci godoşlar almadı xiaominin telefon. Bedelli olduğum halde almadı godoşlar

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
7210 vardı nokianın usta birliğine giderken mabadıma sokup girdim içeri il jandarmadan karakola götürdüler komutan cep telefonu serbest dedi ama hiçbiryerde çekmediğini söylemedi yaşayarak test etmiş olduk😀😀
Ben kargoyla sokuyodum telefonlari