http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asker Kaçağı Hakkında

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,869
4,896
113
Eksik olma dost netten baktım yakalanırsa şubeye sevk edilir falan diyor madem o yanlışsa niye öyle yazmışlar 3,5 attık stresten
Kardeşim şubeye teslim ordan birliğe kanunlar değişti yok öyle ceza yazıyor gidiyorsun evden gelir alırlar sabahın 5 inde terç kelepçe ne gerek var☺

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,855
1,504
113
Eksik olma dost netten baktım yakalanırsa şubeye sevk edilir falan diyor madem o yanlışsa niye öyle yazmışlar 3,5 attık stresten
Yok dost öyle bişey o muane olupta gitmezsen oluyor eskidendi o işler artık askerlik mi kaldı

semihuner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
397
384
63
Bişey olmaz gpt sorgulamasına da girsen bişey olmuyor kaçak olduğun hergun için para cezası var sadece işlem yaptıklarında onu ödüyorsun sadece

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
Biz 12 ay yaptık ağrıda Doğubayazıt da siz korkuyorsunuz askerlikten

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,216
394
83
İlk başlarda uyarı alır sonra tutanak döner her gördüğün tutanağın para cezası var yani şöyle diyeyim bedelli yapmak istersen günün birinde bu cezaların hepsini de ekstra ödemen lazım.
Yok ödemem dersen gidip paşa paşa askerlik yapacaksın bende yeni geldim askerden 10 yıl kaçak gezen vardı 500k bedelli dahil ceza çıkartmışlar mecbur askere gelmiş..

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
İmkanı olan var olmayan var tuzu kuru olan konuşuyor işte
Sağol dost konuyu fazla uzatmak istemiyom son kez daha sorayım içim rahat etsin. Şimdi eve tebligat falan gelmiyor asker polis bişey gelmiyor demi askerlik için. Sadece dışarda otobüste yada sivil gezerken kontrolde kontrol sırasında ceza yazıyolar dogrumu