- 2,855
- 1,504
- 113
Bedelli alırken cezalarida ödüyorsun mecbursilinmiyor ceza falan hala borcum gözüküyor vergi olarak
Bedelli alırken cezalarida ödüyorsun mecbursilinmiyor ceza falan hala borcum gözüküyor vergi olarak
Kardeşim şubeye teslim ordan birliğe kanunlar değişti yok öyle ceza yazıyor gidiyorsun evden gelir alırlar sabahın 5 inde terç kelepçe ne gerek var☺Eksik olma dost netten baktım yakalanırsa şubeye sevk edilir falan diyor madem o yanlışsa niye öyle yazmışlar 3,5 attık stresten
Yok dost öyle bişey o muane olupta gitmezsen oluyor eskidendi o işler artık askerlik mi kaldıEksik olma dost netten baktım yakalanırsa şubeye sevk edilir falan diyor madem o yanlışsa niye öyle yazmışlar 3,5 attık stresten
Ya sen adamın aklını niye alıyorsunKardeşim şubeye teslim ordan birliğe kanunlar değişti yok öyle ceza yazıyor gidiyorsun evden gelir alırlar sabahın 5 inde terç kelepçe ne gerek var☺
Askerden kacana adam demem korkuyor haklısın niye kacıyorGitsene askere ne kaçıyon
Niye sen adamligini askerden sonra mı tescil ettinAskerden kacana adam demem korkuyor haklısın niye kacıyor
Biz 12 ay yaptık ağrıda Doğubayazıt da siz korkuyorsunuz askerliktenSelamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
İmkanı olan var olmayan var tuzu kuru olan konuşuyor işteAskerden kacana adam demem korkuyor haklısın niye kacıyor
Yukarda yazdım dost bedelli yapanlar niye bedelli yapıyosa ondan. Bedelli yapacaklarada erkeklik testi yaparsan sevinirim eşit olsunAskerden kacana adam demem korkuyor haklısın niye kacıyor
Evet yalan yok bendeNiye sen adamligini askerden sonra mı tescil ettin
Haklısın tamamYukarda yazdım dost bedelli yapanlar niye bedelli yapıyosa ondan. Bedelli yapacaklarada erkeklik testi yaparsan sevinirim eşit olsun
Bence daha olmamissin senEvet yalan yok bende
İmkanı yıksa o ayrı konu ama kaçmasına gerek yok anlatsın derdini orayaİmkanı olan var olmayan var tuzu kuru olan konuşuyor işte
Sağol dost konuyu fazla uzatmak istemiyom son kez daha sorayım içim rahat etsin. Şimdi eve tebligat falan gelmiyor asker polis bişey gelmiyor demi askerlik için. Sadece dışarda otobüste yada sivil gezerken kontrolde kontrol sırasında ceza yazıyolar dogrumuİmkanı olan var olmayan var tuzu kuru olan konuşuyor işte
6 yıl geçti oldum gerçekten vallaBence daha olmamissin sen
Sen bu devlete dert anlatipta dermanını bulani gördün müİmkanı yıksa o ayrı konu ama kaçmasına gerek yok anlatsın derdini oraya