Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Acısı

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
694
113
Karı kız muhabbetinden gına geldi. Arkadaşlık ilişkilerimi bile kesmemin sebeplerinden biri bu. Ya kız muhabbeti ya futbol ya da siyaset. Hep aynı osuruktan muhabbetler bozuk plak gibi tekrarlanıyor. İnsan artık arkadaş ortamındayken içinden ''benim ne işim var burada aq'' diye düşünmeye başlıyor

Türkiyede ortalama güzellikteki 1 kızın bile peşinden 50 erkek koşturduğu için hiç uğraşmak bile istemiyorum açıkçası. O egoyu çekemem . Sap geldik sap gidecez ama o şımarıklığı hayatta çekemem. Alttan alttan ''beni el üstünde tutmazsan peşimde bekleyen erkek çok'' mesajını verirler sürekli. Sürekli gazını almanız nazını çekmeniz gerekir. Tahammül edenler nasıl ediyor anlayamıyorum
Çevrendeki insanların genel kültürü yüksek değilse uzak duracaksın. Dediğin gibi araba siyaset kız ve futboldan başka bişey konuşmuyorlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,389
94,301
113
şu bir gerçek ki uzun zamandır gördüğüm en efendi kızlardan biri olabılır harbı gotu bası oynamıyor dıgerlerı gıbı ama bir lavuk var yanında calısan ya bunu goturuyo bu ıbne yada aralarında bi olay var gerçi benım buna asik oldugum cokkk bellı kızda anlamıstır mal degilse bu elemanda iddaacı bızım gıbı aramız iyi aralarında mevzu olsa benle samımı olmaz bılemıcem
Kız güzelse yazılmama ihtimali yok içerden birinin onla konuşuyordur

buzzxlord01

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
13
8
bundan 3 yıl önce hiç unutamıyorum dedemle otururken dedem su istedi ve sana birşey anlatacağım dedi.tamam dedim suyu götürdüm yanına oturdum ve bana dedi ki bir gün insanlar senin yorumunu okurken zaman kaybedecek

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,038
13,980
113
Kız güzelse yazılmama ihtimali yok içerden birinin onla konuşuyordur
ımkansız ıcerısı yok kafenın tamamı kadın hatta sahibi ve anlattıgım eleman dısında calısan bir tek tatlıcı var o da yaşlı eleman işi olmaz aram iyidir onla yanlıs yapmaz burda tek secenek kalıyor bu beraber calıstıkları elemanla bunların aralarında bısı var mı ama varsa bu eleman benım bu kıza olan arzumu elbet bılıyordur ne kadar caktırmasa da ve ters yapardı ama tam tersi cocuk ısınde gucunde gıbı bana bugun 4 lu kombıne basket yap dedı 200 ateşledi tabii ilk mactan patladı orası ayri güven duygusu opsiyonel olması bu tür olaylarda farklı bır dopamin yaratabiliyor eniste

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,053
845
113
Karı kız muhabbetinden gına geldi. Arkadaşlık ilişkilerimi bile kesmemin sebeplerinden biri bu. Ya kız muhabbeti ya futbol ya da siyaset. Hep aynı osuruktan muhabbetler bozuk plak gibi tekrarlanıyor. İnsan artık arkadaş ortamındayken içinden ''benim ne işim var burada aq'' diye düşünmeye başlıyor

Türkiyede ortalama güzellikteki 1 kızın bile peşinden 50 erkek koşturduğu için hiç uğraşmak bile istemiyorum açıkçası. O egoyu çekemem . Sap geldik sap gidecez ama o şımarıklığı hayatta çekemem. Alttan alttan ''beni el üstünde tutmazsan peşimde bekleyen erkek çok'' mesajını verirler sürekli. Sürekli gazını almanız nazını çekmeniz gerekir. Tahammül edenler nasıl ediyor anlayamıyorum. Dayanılır gibi değil
+kumar hepsini sildim

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,053
845
113
Trx olan varmı 2 3 tane elinde vvetten cekim yapıcam son işlem kripto değiş diye cektirmio cekince geri atim

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,293
3,076
113
Çevrendeki insanların genel kültürü yüksek değilse uzak duracaksın. Dediğin gibi araba siyaset kız ve futboldan başka bişey konuşmuyorlar
+kumar hepsini sildim
Lise ve üni'deyken etrafımdaki arkadaşların hep manitaları olurdu ben de sap sap dolaşırdım. Birlikte otururken arkadaşları bazen manitaları arayıp kim var yanında diye hesap sorardı, neden hala gelmedin diye fırça çekerdi. Bunlar da tek tek herşeyi izah etmeye çalışırlardı. Bi tanesi o sırada bir işle uğraştığı için manitasının mesajına 1 saat sonra görüp cevap verebilmiş diye kız 1 hafta boyunca sürekli kapris yapmış. Hep içimden ''ulan erkeklik onurunu bu kadar yerle bir eder, bu kadar tavizler verirseniz tepenize binerler tabi'' diye düşünürdüm

Velhasıl-ı kelam yaş 31 ve hala sapım :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,389
94,301
113
ımkansız ıcerısı yok kafenın tamamı kadın hatta sahibi ve anlattıgım eleman dısında calısan bir tek tatlıcı var o da yaşlı eleman işi olmaz aram iyidir onla yanlıs yapmaz burda tek secenek kalıyor bu beraber calıstıkları elemanla bunların aralarında bısı var mı ama varsa bu eleman benım bu kıza olan arzumu elbet bılıyordur ne kadar caktırmasa da ve ters yapardı ama tam tersi cocuk ısınde gucunde gıbı bana bugun 4 lu kombıne basket yap dedı 200 ateşledi tabii ilk mactan patladı orası ayri güven duygusu opsiyonel olması bu tür olaylarda farklı bır dopamin yaratabiliyor eniste
Konuş kızla o zaman bi kez olmaz bi şey

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
694
113
Lise ve üni'deyken etrafımdaki arkadaşların hep manitaları olurdu ben de sap sap dolaşırdım. Birlikte otururken arkadaşları bazen manitaları arayıp kim var yanında diye hesap sorardı, neden hala gelmedin diye fırça çekerdi. Bunlar da tek tek herşeyi izah etmeye çalışırlardı. Bi tanesi o sırada bir işle uğraştığı için manitasının mesajına 1 saat sonra görüp cevap verebilmiş diye kız 1 hafta boyunca sürekli kapris yapmış. Hep içimden ''ulan erkeklik onurunu bu kadar yerle bir eder, bu kadar tavizler verirseniz tepenize binerler tabi'' diye düşünürdüm

Velhasıl-ı kelam yaş 31 ve hala sapım :)
Benim yaş ta 31 çok kız arkadaşım oldu. Hala da var ama kimse benim hayatıma müdahale edemez. Hesap soramaz. O evreleri çoktan geçtim. İşine gelmeyen çeker gider.

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
441
162
43
Bende site temsilcisiyle aşk yaşadığımi zannediyordum taki bu siteye birdaha yatırım yapmayacam diyene kadar