Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Acısı

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,038
13,980
113
Gavatlıkla ne alakası var ilişkiye başlar başlamaz böyle dersen sen kimsin der ciddiye binince yavaş yavaş işle
kanka beni ciddiye almazsa kendi de ciddiye alınmaz bu kız ilk degil ve son olmayacak bunun ustune kac kız daha gelir geçer ama ben ciddi düşünüyorum harbıden akıllıysa söz dinlerse evlenır gecınır gıderız dugunume söz baskanla konusup en başa davetiyemi koydurcam forumun 😁 hepiniz gelin

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,672
7,964
113
Bence 2.5 üst karşılıklı gol yok bu sever o sevmez banko cksmcmsmcm
çocuk mekan geziyor birazda babyface miş altinda birde arabasi olsa bunun ayarlayamayacaği hatun yok derim.. günümuz hatunlarina biraz cix birazda parali erkek olsun gerisi onemsiz

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,038
13,980
113
çocuk mekan geziyor birazda babyface miş altinda birde arabasi olsa bunun ayarlayamayacaği hatun yok derim.. günümuz hatunlarina biraz cix birazda parali erkek olsun gerisi onemsiz
arabaya param var bıraz destek alırsam almayi düşünüyorum yakın zamanda ama benim takıldıgım bolgede arabalık olay yok çok sıkışık ortalık ve islek bölge burası yani arabaya atip götüreceğim yer yok arabası olanlar da buraya getiriyor

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
39,710
39,789
113
kanka beni ciddiye almazsa kendi de ciddiye alınmaz bu kız ilk degil ve son olmayacak bunun ustune kac kız daha gelir geçer ama ben ciddi düşünüyorum harbıden akıllıysa söz dinlerse evlenır gecınır gıderız dugunume söz baskanla konusup en başa davetiyemi koydurcam forumun 😁 hepiniz gelin
Siber suçlar bunu beğendi

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,020
2,780
113
aşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
en son 2007'de çektim. günümüz enflasyonuyla bir aylık maaş tutarında telefon faturası ödemiştim :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,389
94,301
113
10 dk konuşuyorsa az seni kapatınca başkasını arıyordur onla 2 saat 10 dk nedir aq 2 Adana 2 acılı şalgam siparişi verirken 5 dk anlaşamıyoruz telefonda

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,038
13,980
113
10 dk konuşuyorsa az seni kapatınca başkasını arıyordur onla 2 saat 10 dk nedir aq 2 Adana 2 acılı şalgam siparişi verirken 5 dk anlaşamıyoruz telefonda
beni aramiyor kizi tanimiyorum garson ben izliyoum sadece o biriyle 10 dk konusuyor günlük acaba bu kim manitasi mi var bana cok soguk davraniyor yuzume bile bakmıyor bunun yanındakiler beni kötülemişler bence cunku bu kafede calisan her 10 kızın 5i ile iliskim oldu gecmiste senelerdir calisan kadınalr var kasada ayarı vermişlerdir buna yem olma diye

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,389
94,301
113
beni aramiyor kizi tanimiyorum garson ben izliyoum sadece o biriyle 10 dk konusuyor günlük acaba bu kim manitasi mi var bana cok soguk davraniyor yuzume bile bakmıyor bunun yanındakiler beni kötülemişler bence cunku bu kafede calisan her 10 kızın 5i ile iliskim oldu gecmiste senelerdir calisan kadınalr var kasada ayarı vermişlerdir buna yem olma diye
Ürkütmüşler demek ki bakışlarından anlarsın ilgisi var mı yok mu gotu başı ayrı oynamıyor mu sipariş alırken

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,038
13,980
113
Ürkütmüşler demek ki bakışlarından anlarsın ilgisi var mı yok mu gotu başı ayrı oynamıyor mu sipariş alırken
şu bir gerçek ki uzun zamandır gördüğüm en efendi kızlardan biri olabılır harbı gotu bası oynamıyor dıgerlerı gıbı ama bir lavuk var yanında calısan ya bunu goturuyo bu ıbne yada aralarında bi olay var gerçi benım buna asik oldugum cokkk bellı kızda anlamıstır mal degilse bu elemanda iddaacı bızım gıbı aramız iyi aralarında mevzu olsa benle samımı olmaz bılemıcem

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,292
3,076
113
Karı kız muhabbetinden gına geldi. Arkadaşlık ilişkilerimi bile kesmemin sebeplerinden biri bu. Ya kız muhabbeti ya futbol ya da siyaset. Hep aynı osuruktan muhabbetler bozuk plak gibi tekrarlanıyor. İnsan artık arkadaş ortamındayken içinden ''benim ne işim var burada aq'' diye düşünmeye başlıyor

Türkiyede ortalama güzellikteki 1 kızın bile peşinden 50 erkek koşturduğu için hiç uğraşmak bile istemiyorum açıkçası. O egoyu çekemem . Sap geldik sap gidecez ama o şımarıklığı hayatta çekemem. Alttan alttan ''beni el üstünde tutmazsan peşimde bekleyen erkek çok'' mesajını verirler sürekli. Sürekli gazını almanız nazını çekmeniz gerekir. Tahammül edenler nasıl ediyor anlayamıyorum. Dayanılır gibi değil