Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Acısı

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,935
2,688
113
Kankam sana güzel bi yazı yazayım kalemim iyidir sen bi şekilde ona ver kararsızlık insanı yer bitirir.olmazsa da eskiyi unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.önüne bakarsın
Dediğin kolay olmuyor yenisi bul dedin ya

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,935
2,688
113
Bikiyorum kral ama çözüm o 6 yıldır sevsiğim kişinin yerine birini koyamadım bekara kız boşamak kolay
Ben de sevdiğimden ayrıldım yenisi çıktı karşıma hoşlanıyorum ondan ama onun da sevgilisi var.
Bu daha da beter bir durum inan ne yapacağımı bilemiyorum

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,037
13,980
113
Kankam sana güzel bi yazı yazayım kalemim iyidir sen bi şekilde ona ver kararsızlık insanı yer bitirir.olmazsa da eskiyi unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.önüne bakarsın
knka ben konustugum kıza sktr cekip buna yazılmayı düşünüyorum başka düşüncem yok şimdilik

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,694
7,286
113
aşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
bu yüzden karşı cinse yüz göstermiyorum yürümüyorum bana yürüyen olursada tersliyorum
bu kadar borç harç içinde dibe çökmüşken bide kumar varken ilişki aşk olması tamamen hata kendime göre

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,037
13,980
113
bu yüzden karşı cinse yüz göstermiyorum yürümüyorum bana yürüyen olursada tersliyorum
bu kadar borç harç içinde dibe çökmüşken bide kumar varken ilişki aşk olması tamamen hata kendime göre
bizim borç yok + bakiye var da şimdi olay karmaşık ben buna gittim söyledim kabul ettı şöyle bir problem daha olacak ki ben bunu böyle saçma sapan kafede gavat gibi çalıştıramam bana uymuyor böyle şeyler ama kabul edecek mi bunu

Okkocha36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,276
221
63
knka ben konustugum kıza sktr cekip buna yazılmayı düşünüyorum başka düşüncem yok şimdilik
Güzel bi konuşma hazırla instadan falan yaz ilk güzrl bi şekilde hislerini ciddiyetini anlat red yersen de biraz peşinden koş cafe de falan hiç oralı olmazsa başka çaren kalmaz ki