- 7,935
- 2,688
- 113
Dediğin kolay olmuyor yenisi bul dedin yaKankam sana güzel bi yazı yazayım kalemim iyidir sen bi şekilde ona ver kararsızlık insanı yer bitirir.olmazsa da eskiyi unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.önüne bakarsın
Dediğin kolay olmuyor yenisi bul dedin yaKankam sana güzel bi yazı yazayım kalemim iyidir sen bi şekilde ona ver kararsızlık insanı yer bitirir.olmazsa da eskiyi unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.önüne bakarsın
Sesli güldüm 😂Hayat boş pompala coş...
Normal kardeş normalaşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
Bikiyorum kral ama çözüm o 6 yıldır sevsiğim kişinin yerine birini koyamadım bekara kız boşamak kolayDediğin kolay olmuyor yenisi bul dedin ya
valla 20 li yaşlarda çok aşk acisi çektik boş be boş hele ki günümüz kızlari için aşk acısi mı yapmayın. 2 harekete 1 şekile 1 2 zenginlik goruntusune tav oluyorlar bom boşş...Sesli güldüm 😂
Bu herifin yerinde olmak isterdim 😂
Allah korusun ebedi cehenemlik adam 😅Bu herifin yerinde olmak isterdim 😂
yok be sürekli şeftali yersen bıkarsin zevk almazsin amg 😂 😂Bu herifin yerinde olmak isterdim 😂
Ben de sevdiğimden ayrıldım yenisi çıktı karşıma hoşlanıyorum ondan ama onun da sevgilisi var.Bikiyorum kral ama çözüm o 6 yıldır sevsiğim kişinin yerine birini koyamadım bekara kız boşamak kolay
knka ben konustugum kıza sktr cekip buna yazılmayı düşünüyorum başka düşüncem yok şimdilikKankam sana güzel bi yazı yazayım kalemim iyidir sen bi şekilde ona ver kararsızlık insanı yer bitirir.olmazsa da eskiyi unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.önüne bakarsın
Belli olmaz aw 🤣yok be sürekli şeftali yersen bıkarsin zevk almazsin amg 😂 😂
bu yüzden karşı cinse yüz göstermiyorum yürümüyorum bana yürüyen olursada tersliyorumaşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
Orası öyleAllah korusun ebedi cehenemlik adam 😅
önce ayarla sonra siktir çek. kızlarin taktiğidir. erkekler olarak yapmiyoruz ama yap. kadinlar buna layıktır.knka ben konustugum kıza sktr cekip buna yazılmayı düşünüyorum başka düşüncem yok şimdilik
Geçmiş olsun dost işin zor geçmez o aciaşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
bizim borç yok + bakiye var da şimdi olay karmaşık ben buna gittim söyledim kabul ettı şöyle bir problem daha olacak ki ben bunu böyle saçma sapan kafede gavat gibi çalıştıramam bana uymuyor böyle şeyler ama kabul edecek mi bunubu yüzden karşı cinse yüz göstermiyorum yürümüyorum bana yürüyen olursada tersliyorum
bu kadar borç harç içinde dibe çökmüşken bide kumar varken ilişki aşk olması tamamen hata kendime göre
Güzel bi konuşma hazırla instadan falan yaz ilk güzrl bi şekilde hislerini ciddiyetini anlat red yersen de biraz peşinden koş cafe de falan hiç oralı olmazsa başka çaren kalmaz kiknka ben konustugum kıza sktr cekip buna yazılmayı düşünüyorum başka düşüncem yok şimdilik