- 8,466
- 1,802
- 113
@aSiRuH06 ödül geldi teşekkürler abi .. bi dm bakar mısın
Muhammet çok takip etti de proleterya nin hakki değil di yanlış yaptın aşureYeni konuya gel..sende çok takip ettim ilk sırada olacaksın basarirsam.
Haklısın.bi son şans verdim ona...bazı şeyler buraya yazilmiyorAdam 73 de takibe başlamış 80 de gol gelmiş 7 dakikada ödül alıyor. o kadar takip edenlerin ne suçu var
E şimdiki rollün benim için mi 👉👈 çok tatlıııHaklısın.
Son 260 tlm kaldı..iki adımlı rol açacam senin için kendim için bide golcü Metin icinE şimdiki rollün benim için mi 👉👈 çok tatlııı
Valla sana parası vs de geçmiş olabilir ama o şans burada emeği geçenlerin hakkı yenerek verilmez. Kendin kazanınca kazancını paylaşırsın.Haklısın.bi son şans verdim ona...bazı şeyler buraya yazilmiyor
Benim için açma istemem kardeşSon 260 tlm kaldı..iki adımlı rol açacam senin için kendim için bide golcü Metin icin
Peki....Benim için açma istemem kardeş
ben yapicam tek mac gelirse cekip sana aticamBenim için açma istemem kardeş
Yeni rolü haksız yere ödül alan için açman gerekiyordu. Beni kaybettin aşure.Son 260 tlm kaldı..iki adımlı rol açacam senin için kendim için bide golcü Metin icin
İstemem bol şanslar sizeben yapicam tek mac gelirse cekip sana aticam
Yaw köpek gibi takip etti..geldikçe konuda gördüm bı şansı hak ediyor dedim verdim..ayrıca napim gardasim herşey söylenmiyor kiramadim özele yazanları .valla 260 kaldı bana ...onuda katliyak dedik birlikte...kirilmak bee dostValla sana parası vs de geçmiş olabilir ama o şans burada emeği geçenlerin hakkı yenerek verilmez. Kendin kazanınca kazancını paylaşırsın.
1. Sayfadan 8 sayfaya kadar incele 1 kere skor takibi yapmış sa senden özür dileyecegim.Yaw köpek gibi takip etti..geldikçe konuda gördüm bı şansı hak ediyor dedim verdim..ayrıca napim gardasim herşey söylenmiyor kirakadim özele yazanları .valla 260 kaldı bana ...onuda katliyak dedik birlikte...kirilmak bee dost
Tebrikler abiVe @Proletarya IBAN birakin...ikiniz rolcumuzsubuz...darısı size..
@Erhan2121 tşkler kardeşim..rol başarılı..
Destek veren herkese tşk..
Parayı çekip yeniden rol açacam..ödül almayanlar için..
konu kilit @Daimon @Shellac modlarim
Geri gitti kalanı rol açtım saniyesinde yattık...dddTebrikler abi