http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling aSiRuH06 / Kasa 250 Hedef 1500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,036
10,675
113
Adamın 8 sayfa takibi yok 2-3 sayfa takip edip ödül almış baştan beri takip edenlere haksızlık olmuş @aSiRuH06 sayfaları tek tek incelersen ne demek istediğimi anlarsın.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,036
10,675
113
Adam 73 de takibe başlamış 80 de gol gelmiş 7 dakikada ödül alıyor. o kadar takip edenlerin ne suçu var

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Valla sana parası vs de geçmiş olabilir ama o şans burada emeği geçenlerin hakkı yenerek verilmez. Kendin kazanınca kazancını paylaşırsın.
Yaw köpek gibi takip etti..geldikçe konuda gördüm bı şansı hak ediyor dedim verdim..ayrıca napim gardasim herşey söylenmiyor kiramadim özele yazanları .valla 260 kaldı bana ...onuda katliyak dedik birlikte...kirilmak bee dost

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,036
10,675
113
Yaw köpek gibi takip etti..geldikçe konuda gördüm bı şansı hak ediyor dedim verdim..ayrıca napim gardasim herşey söylenmiyor kirakadim özele yazanları .valla 260 kaldı bana ...onuda katliyak dedik birlikte...kirilmak bee dost
1. Sayfadan 8 sayfaya kadar incele 1 kere skor takibi yapmış sa senden özür dileyecegim.

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,922
2,296
113
Abilerim kardeşlerim kimseyi kırmayalım incitmeyelim içinden o arkadaş gelmiştir atmıştır darılmaca gücenmece yapmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...