TeşekkürlerVe @Proletarya IBAN birakin...ikiniz rolcumuzsubuz...darısı size..
@Erhan2121 tşkler kardeşim..rol başarılı..
Destek veren herkese tşk..
Parayı çekip yeniden rol açacam..ödül almayanlar için..
konu kilit @Daimon @Shellac modlarim
Yeni konuya gel..sende çok takip ettim ilk sırada olacaksın basarirsam.@aSiRuH06 tebrikler kral seriyi 10 numara tamamladın valla
Eyvallah kral umarım aynı kısmetler devam edersin kazancın daim olsunYeni konuya gel..sende çok takip ettim ilk sırada olacaksın basarirsam.
@aSiRuH06 baştan beri takipteyim reis görürsen sevinirim
Bahtımız karaŞu kirmuzaya basmaktan vazgecemiyorum..senin için bastım tutsa senide ekliyecektim....siyah geldi
Neyse çekim verdim..para geldiğinde sectigim iki kişiye ödül yolluyacagim..
Ekli dosyayı görüntüle 811972
Harbi öyle ...umarım buradan yururuzBahtımız kara![]()
yeni roll açarsan bende ayni konuda roll yapiyim kazanani sen secersinŞu kirmuzaya basmaktan vazgecemiyorum..senin için bastım tutsa senide ekliyecektim....siyah geldi
Kim ciplaksa ben ona bakiyom...bide sürekli takip edene,,yazıp çıkana değil...hak yemiyekyeni roll açarsan bende ayni konuda roll yapiyim kazanani sen secersin
Dayı neler yapmışsın sen yaŞu kirmuzaya basmaktan vazgecemiyorum..senin için bastım tutsa senide ekliyecektim....siyah geldi
İyi para kazandık da kırmızıya geriye verdik..neyse bin çektik buna şükürDayı neler yapmışsın sen ya![]()
tm iste iki kuponu takip ederler holigan ozel oran acti 5000 1 tl lazim acil sende oynaKim ciplaksa ben ona bakiyom...bide sürekli takip edene,,yazıp çıkana değil...hak yemiyek
Hiç yoktan iyidir boşverİyi para kazandık da kırmızıya geriye verdik..neyse bin çektik buna şükür
Kazandın mi iyi şeytanın bacağını kırdınYeni konuya gel..sende çok takip ettim ilk sırada olacaksın basarirsam.
TebriklerŞu kirmuzaya basmaktan vazgecemiyorum..senin için bastım tutsa senide ekliyecektim....siyah geldi
Bende iyi takip ettimİkiniz iyi takip ettiniz .son adım gelirse rolcumuz sizlersiniz
Proleterya Adamın 1. Adımda bir tek skor yazması yoktur nasıl en çok o takip ediyorÖzelden üç dost cigara istedi..onlarda atmak için sizlere ikiyuz attım ..kusura bakmayın
@Proletarya @Muhammets10
Bana bı kupon parası kaldi..ister cigaranizi alın ister kupon yapın.siz bilirsuniz
RezÖzelden üç dost cigara istedi..onlarda atmak için sizlere ikiyuz attım ..kusura bakmayın
@Proletarya @Muhammets10
Bana bı kupon parası kaldi..ister cigaranizi alın ister kupon yapın.siz bilirsuniz