- 17,800
- 13,607
- 113
36
Bol sans@Erhan2121 kardesimin katkılarıyla 3 adımlık bir rol kalkişmasina adım atmış bulunuyorum..Kendilerine ikindi Çay i davetime katildiklari için teşekkürlerimi sunarım..
Hedefe ulasirsam 2 çiplak kardeşime bir umud parası atarım..
Not lütfen parası olan role gelmesin..
Kupon yapıp geliyorum.
Sağol Ferhatim ilk adımı bı geceydikBol sans
Bol sans@Erhan2121 kardesimin katkılarıyla 3 adımlık bir rol kalkişmasina adım atmış bulunuyorum..Kendilerine ikindi Çay i davetime katildiklari için teşekkürlerimi sunarım..
Kupon yapıp geliyorum.
Şu maç sonu oynayi bırakın baskette dostlar kar getirmez çeyrek bahsi alın madem çok güveniyorsunuz
Bol şans asi@Erhan2121 kardesimin katkılarıyla 3 adımlık bir rol kalkişmasina adım atmış bulunuyorum..Kendilerine ikindi Çay i davetime katildiklari için teşekkürlerimi sunarım..
Kupon yapıp geliyorum.
Biz dururken git onlara at@aliakarca13 rol için sana para attim umarim rol acarsin yoksa bu forumda sana bir daha degil odul Allah in suyu yok
Çeyrek alıyorsun veriyor çeyreği maçta 50 fark atıyor ona ne yapacağız 😂Şu maç sonu oynayi bırakın baskette dostlar kar getirmez çeyrek bahsi alın madem çok güveniyorsunuz![]()
Dost iki saatlik adım almışsın akşam ,6 da biter buSağol Ferhatim ilk adımı bı geceydik