- 38,521
- 37,375
- 113
Kumar oynamiyormusunuz siz neyin garantisi arıyorsunuz tam olarak ? Maç sonu bankomu oluyorÇeyrek alıyorsun veriyor çeyreği maçta 50 fark atıyor ona ne yapacağız 😂
Kumar oynamiyormusunuz siz neyin garantisi arıyorsunuz tam olarak ? Maç sonu bankomu oluyorÇeyrek alıyorsun veriyor çeyreği maçta 50 fark atıyor ona ne yapacağız 😂
Takip etti bastan sona dost 3 defa dedim ona rol disi para atmam diye tm dedi kacti gitti galibaBiz dururken git onlara at![]()
Çeyrek oynayın dediğin için dedimKumar oynamiyormusunuz siz neyin garantisi arıyorsunuz tam olarak ? Maç sonu bankomu oluyor![]()
Bol sanss İsa baba@Erhan2121 kardesimin katkılarıyla 3 adımlık bir rol kalkişmasina adım atmış bulunuyorum..Kendilerine ikindi Çay i davetime katildiklari için teşekkürlerimi sunarım..
Hedefe ulasirsam 2 çiplak kardeşime bir umud parası atarım..
Not lütfen parası olan role gelmesin..
Kupon yapıp geliyorum.
Rol acmazsa eger bundan sonra bilindik adamlar harici kimseye odul vermicemBiz dururken git onlara at![]()
Ben birRol acmazsa eger bundan sonra bilindik adamlar harici kimseye odul vermicem
ben rolll açiyorum kendi paramla hiç sponsor bulamiyorum nolacak halimRol acmazsa eger bundan sonra bilindik adamlar harici kimseye odul vermicem